ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Οι προσωπικές και επαγγελματικές σου ανάγκες έρχονται και πάλι στο φως και σε φέρνουν σε επαφή με πρόσωπα που έχουν σηματοδοτήσει τη ζωή σου. Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορείς να επιλύσεις επαγγελματικές καταστάσεις που εκκρεμούν καθώς η κατανόηση κυριαρχεί. Παράλληλα, στον έρωτα πρόσωπα επιστρέφουν και δεν αποκλείεται να εκφράσουν την διάθεσή τους να πρωταγωνιστήσουν και πάλι στη ζωή σου. Η σύνοδος του Ηλίου με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να πρωταγωνιστήσεις στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επιτυχείς στόχους που έχεις θέσει σε επαγγελματικό επίπεδο εδώ και καιρό. Να θυμάσαι πως ναρκισσιστικές και υποκειμενικές συμπεριφορές δεν θα σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη να έρθεις και πάλι σε επαφή με πρόσωπα που ανοίγουν τους ορίζοντές σου και σε βοηθούν να εντρυφήσεις σε φιλοσοφικά ενδιαφέροντα, επανέρχεται στο προσκήνιο. Με το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου εμφανίζονται και πάλι διεκδικώντας να εισβάλουν στη ζωή σου. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και μπορεί να οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές πάθους. Με την σύνοδο Ηλίου – ανάδρομης Αφροδίτης φωτίζεται η διάθεση για προσωπική εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα που υπάρχει εδώ και καιρό. Οι επανασυνδέσεις είναι πολύ πιθανές καθώς κανείς δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος έναντι της γοητείας και της θετικής σου σκέψης. Έξοδοι και διασκέδαση με παρέες από τα παλιά θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το έντονο πάθος και ο ερωτισμός κυριαρχεί στην σχέση σου καθώς έρχονται και πάλι στο φως καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν στιγματίσει. Ήρθε όμως τώρα το πλήρωμα του χρόνου να ξεπεραστούν και σε αυτό βοηθά το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που ενισχύει την ενσυναίσθηση και την κατανόηση έναντι των αναγκών του ατόμου που σε συντροφεύει. Οικονομικές και ερωτικές υποθέσεις φωτίζονται με τη σύνοδο του Ηλίου και της ανάδρομης Αφροδίτης. Προσπάθησε να κατευνάσεις ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να ταλαιπωρούν τις σκέψεις σου και δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά την πραγματικότητα. Κλείσε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν με γνώμονα την διαίσθηση σου. Στον αισθηματικό τομέα μην επιτρέπεις στην καχυποψία και τις αμφιβολίες να εισβάλουν στην σχέση σου. Προσπάθησε να ξεπεράσεις καταστάσεις από το παρελθόν που σε έχουν τραυματίσει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σε απασχολούν έντονα και αυτή την εβδομάδα με οικονομικές εκκρεμότητες και πρόσωπα από το παρελθόν να επανεμφανίζονται. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για μία επανασύνδεση που επιθυμείς. Πρόσωπο σημαντικό επανέρχεται και σε εντυπωσιάζει με τη ρομαντική και τρυφερή του διάθεση. Μπορείς να δεις με αισιοδοξία ένα κοινό μέλλον μαζί του. Η σύνοδος Ηλίου – ανάδρομης Αφροδίτης εντείνει την νοσταλγία και την ανάγκη για συντροφικότητα. Προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς στον υποκειμενισμό και την ανασφάλεια που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις σε κάποια συνεργασία σου. Μπορείς να ασχοληθείς ακόμα και με οικονομικές συμφωνίες που δεν έχουν κλείσει καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ολοκληρωθούν με επιτυχία για εσένα.  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Υποθέσεις ρουτίνας μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα αυτή την εβδομάδα καθώς έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να δώσεις τις ενδεδειγμένες λύσεις. Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βοηθά να ξεπεραστούν εντάσεις που μπορεί να απασχόλησαν τις σχέσεις με τον συναδελφικό περίγυρο. Παράλληλα, πάθος και ρεαλισμός εναρμονίζονται και σε ωθούν στο να ξεπεράσεις δυσκολίες που μπορεί να σε προβλημάτιζαν στην προσωπική σου ζωή. Η σύνοδος Ηλίου – αναδρομής Αφροδίτης δημιουργεί την ανάγκη της αρμονίας στον εργασιακό χώρο. Ωστόσο, εμμονές, γκρίνια και επιθετικότητα είναι εύκολο να δημιουργήσουν κλίμα έντασης στη δουλειά σου. Απόφυγε κάθε διαμάχη και αφοσιώσου στον εαυτό σου, φροντίζοντας το σώμα και το πνεύμα σου όσο καλύτερα γίνεται. Αυτό θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις κάθε δυσαρέσκεια και να νιώσεις ότι  δίνεις στον εαυτό σου την προσοχή που του αξίζει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς επανασυνδέσεις και νέες γνωριμίες φτιάχνουν την ψυχολογία σου. Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ένα μοναδικό σκηνικό για δύο με τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό να απογειώνουν το συναίσθημα. Πρόσωπα από το παρελθόν πιθανά να σε διεκδικήσουν, προσπαθώντας και πάλι να σε κατακτήσουν. Σημαντικό είναι να χαρείς κάθε στιγμή χωρίς να προχωρήσεις σε αποφάσεις, αποφεύγοντας έτσι αυταπάτες και λάθος επιλογές. Η σύνοδος Ηλίου – ανάδρομης Αφροδίτης αναδεικνύει τα έντονα συναισθήματα και την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Συναντήσεις με πρόσωπα από τα παλιά δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε επανασύνδεση κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Διασκέδαση, κέφι και έντονο ερωτικό παιχνίδι εκτοξεύουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η τρυφερότητα και η ανάγκη για θαλπωρή είναι έντονες και σου δίνουν τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με οικεία πρόσωπα και αγαπημένους. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει συναντήσεις με πρόσωπα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν, εντείνοντας τα συναισθήματα και την ανάγκη να ξανανιώσεις κάτι γνώριμο στη ζωή σου. Με την σύνοδο Ηλίου – ανάδρομης Αφροδίτης φωτίζονται ζητήματα από το παρελθόν που μπορείς να συζητήσεις με το οικείο περιβάλλον. Ήρθε η ώρα να εκφράσεις ανάγκες που έχεις καταπιέσει και να ξεφύγεις από ανασφάλειες που σου έχουν προκαλέσει οι καταστάσεις του παρελθόντος. Επανασυνδέσεις μπορεί να δημιουργήσουν ένα ιδανικό περιβάλλον για δύο, βοηθώντας σε να αισθανθείς σταθερότητα και ασφάλεια. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη για εξωστρέφεια, για συναντήσεις και διασκέδαση με πρόσωπα που αγαπάς και περνάς όμορφα είναι έντονη και αυτή την εβδομάδα. Στιγμές χαράς και επικοινωνίας θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από δυσκολίες και προβληματισμούς. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σε φέρνει κοντά με πρόσωπα από το παρελθόν που έχεις περάσει μοναδικά μαζί τους. Πιθανό είναι να αναζωπυρωθεί το πάθος με άτομο που επανέρχεται στο προσκήνιο και σε διεκδικεί με έντονο τρόπο. Η σύνοδος Ηλίου – αναδρομής Αφροδίτης επαναφέρει οικονομικές συμφωνίες που εκκρεμούν. Μπορείς τώρα να δώσεις λύσεις που θα είναι ικανοποιητικές για εσένα, αρκεί να αξιοποιήσεις τα επιχειρήματά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιθανές είναι οι συναντήσεις με έρωτες από το παρελθόν που σε ενθουσιάζουν και βγάζουν στην επιφάνεια την σκανταλιάρικη πλευρά του εαυτού σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεσή σου να νιώσεις σταθερότητα σε προσωπικό επίπεδο εκδηλώνεται με κάθε τρόπο αυτή την εβδομάδα. Το πάθος και ο αισθησιασμός καθορίζουν την ψυχολογία σου και την επικοινωνία στη σχέση σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί την ανάγκη να βιώσεις τον απόλυτο έρωτα ή να αναβιώσουν πάθη και σχέσεις που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη ζωή σου. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και εκδηλώνεται σε κάθε μορφή. Η σύνοδος του Ηλίου με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο οικονομικές καταστάσεις που εκκρεμούν. Έχεις την δυνατότητα να δώσεις τις ενδεδειγμένες λύσεις, αρκεί να ξεφύγεις από το πείσμα και την αδιαλλαξία που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συνομιλείς.  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γοητεύεις τους πάντες σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν στο μέγιστο. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να ικανοποιήσεις ανάγκες που ίσως να ήταν ακάλυπτες εδώ και πολύ καιρό. Το εξάγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε φέρνει κοντά με πρόσωπα από το παρελθόν. Παλιές σχέσεις που αναδεικνύουν το συναισθηματικό κομμάτι της προσωπικότητάς σου εμφανίζονται και σου χαρίζουν στιγμές απίστευτου ρομαντισμού και πάθους. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορείς να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία προσωπικές ανάγκες και σκέψεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Απαραίτητο είναι βέβαια να ξεφύγεις από τον υποκειμενισμό και τον έντονο παρορμητισμό που θα ενοχλήσουν. Επανασυνδέσεις είναι πιθανές που θα σε ευχαριστήσουν και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ρομαντική διάθεση που σε χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο, θα χρωματίσει την εβδομάδα. Τώρα θα δημιουργήσεις ένα τρυφερό και ονειρικό σκηνικό για δύο που θα ανανεώσει τη σχέση σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να φέρει και πάλι στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν που έχει αφήσει το στίγμα του. Σημαντικό είναι να μην αυταπατάσαι προχωρώντας σε επιλογές και αποφάσεις που τελικά μπορεί να ανακαλέσεις. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη έρχονται στην επιφάνεια καταπιεσμένες ανάγκες και καταστάσεις που εκκρεμούν και που επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή. Μην επιτρέψεις στην συναισθηματική φόρτιση να επηρεάσει την κρίση σου. Δείξε κατανόηση και ενσυναίσθηση στις επιλογές των άλλων καθώς αυτή σου η στάση θα καθορίσει και την δική τους διαχείριση. Επιστροφές προσώπων θα τονίσουν απωθημένα και πληγές που ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις βρίσκοντας τη δύναμη να πατήσεις στα πόδια σου.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτή την εβδομάδα θα απολαύσεις την παρέα και το φιλικό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις και να βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα που μπορούν να σε κατανοήσουν. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το παρελθόν που σου έχουν χαρίσει στιγμές χαράς και ικανοποίησης. Σημαντικό είναι να ευχαριστηθείς τον χρόνο που θα περάσεις μαζί τους. Η σύνοδος του Ηλίου με την ανάδρομη Αφροδίτη επαναφέρει στο προσκήνιο προσωπικές και οικονομικές εκκρεμότητες που καλό είναι να τις τακτοποιήσεις. Πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για κάθε κατάσταση που σε απασχολεί. Παλιότερες γνωριμίες θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν επιδιώκοντας να κατακτήσουν και πάλι την καρδιά σου.

Διάβασε ακόμη: Δίας στους Ιχθύς: Βγαίνει το ουράνιο τόξο

Οι Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!