ΚΡΙΟΣ

Σεβάσου τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ TIP: Υπεύθυνος δεν είναι μόνο αυτός που ανταποκρίνεται με συνέπεια στις υποχρεώσεις του αλλά και αυτός που δεν ξεχνάει ότι το πιο σημαντικό δώρο που του έχει προσφέρει το Σύμπαν, είναι η ίδια του η ζωή. Αυτό πρέπει να θυμάσαι μέσα στο 2022 που σε καλεί να σεβαστείς, να υποστηρίξεις και να υπηρετήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

ΕΡΩΤΑΣ: Η χρονιά αρχίζει με αρκετή ένταση που θα επηρεάσει την προσωπική σου ζωή. Από τις αρχές του Μάρτη, θα αρχίσουν οι καλύτερες μέρες με φλερτ που θα σε επιβεβαιώνουν και με ανανεωτική διάθεση που θα βελτιώσει τις μακρόχρονες σχέσεις. Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στα δίμηνα Απριλίου – Μαΐου και Οκτωβρίου – Νοεμβρίου σε βάζουν στη διαδικασία να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή, να αναλογιστείς αν η ερωτική σου ζωή συνάδει προς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αν καλύπτεσαι, δεν έχεις να παρά να δεσμεύσεις ακόμη περισσότερο τη ζωή και τις αισθήσεις σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Στην αντίθετη περίπτωση, η χρονιά αυτή θα είναι περίοδος αναθεωρήσεων. Σημαντική πλανητική διέλευση και πολλά υποσχόμενη για τα ερωτικά σου είναι εκείνη του Δία που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 11 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου. Σε αυτό το διάστημα είναι πιθανό να κάνεις το επόμενο βήμα ή να δημιουργήσεις μία σχέση που θα έχει αυξημένες τις πιθανότητες να εξελιχθεί σε έναν ισχυρό δεσμό. Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 20 Αυγούστου, τα φλερτ και τα παιχνίδια θα πάρουν φωτιά ενώ στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα, είναι πιθανή η επανασύνδεση με κάποιο πρώην ταίρι σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Με ανατροπές, αναβολές, καθυστερήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου και πολλά νεύρα μπαίνει η καινούργια χρονιά. Από τον Μάρτη αρχίζει μία καλή περίοδος που σου επιτρέπει να κάνεις αξιόλογες συμφωνίες και να βρεις του συνεργάτες που θα υποστηρίξουν τους στόχους σου. Αρωγός σου στο να κερδίσεις στις εντυπώσεις και να αυξήσεις την καλή σου φήμη στη δουλειά, θα είναι ο Δίας που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο. Από τις 20 Αυγούστου που ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους θα μπεις στη δράση, κάνοντας πιο αποδοτικές δημόσιες σχέσεις. Οι εποικοδομητικές συζητήσεις θα οδηγήσουν στο να ξεκινήσεις ένα σχέδιο με αποφασιστικότητα. Στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς δεν θα λείψουν οι ανατροπές και οι εντάσεις γι αυτό φρόντισε να κάνεις πολύ μελετημένες κινήσεις με μεθοδικότητα και υπομονή.

ΧΡΗΜΑ: Οι εκλείψεις του 2022 πραγματοποιούνται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και επηρεάζεται και από το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού. Τα σκαμπανεβάσματα που θα δημιουργούν οι καθυστερήσεις των εισπράξεών σου και τα έκτακτα έξοδα θα σου προκαλούν ανασφάλεια και ένταση. Προσπάθησε να κάνεις μία σφιχτή διαχείριση για να είσαι σε ετοιμότητα για τυχόν απρόοπτα.

ΥΓΕΙΑ: Το άγχος και η ανασφάλεια που σου προκαλούν οι εκλείψεις και ο Ουρανός, μπορεί να σε εξωθήσει στο να αποζητάς υποκατάστατο ευχαρίστησης στο φαγητό και το ποτό. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να κάνεις το αντίθετο. Να εκτονωθείς με την άσκηση, έστω το περπάτημα και να προσπαθήσεις να κοιμάσαι και να τρέφεσαι καλύτερα.

ετήσιες

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στη ζωή σου

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ TIP: Αναμετριέσαι με τις σχέσεις σου. Τα γεγονότα θα είναι αποκαλυπτικά και εσύ πρέπει να κάνεις τον διαχωρισμό των ωφέλιμων από τις ανώφελες σχέσεις σου. Με δύναμη και διάθεση αυτοπροστασίας, πρέπει να βρεις το κουράγιο να απαλλαγείς από τα τοξικά άτομα που μπορεί να αποτελούν τα βαρίδια που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις ελεύθερα για την κατάκτηση της ευτυχίας σου.

ΕΡΩΤΑΣ: Το μείζον θέμα «εγώ και οι άλλοι» είναι αυτό που θα σε απασχολήσει κατά κόρον το 2022. Οι εκλείψεις της χρονιάς θα πραγματοποιηθούν στο ζώδιό σου και σε βάζουν στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις αν η σχέση σου υπολείπεται ή όχι σε συνάρτηση με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Παράλληλα, το αίτημα του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι ξεκάθαρο: ότι δεν σου χαρίζει χαρά και ασφάλεια, ας φύγει κι ας αφήσει το χώρο του για το καλύτερο που θα έρθει. Το τετράγωνο του Κρόνου και του Ουρανού απαιτεί σοφή διαχείριση από πλευράς σου καθώς είναι άκρως αποκαλυπτικό. Οι αλήθειες έρχονται στην επιφάνεια εντελώς απογυμνωμένες και με απροσδόκητο τρόπο. Η διαχείρισή τους απαιτεί ψυχραιμία και οριοθέτηση. Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσεις αν πρέπει ή όχι να κάνεις κάποια καθοριστική κίνηση, τόσο πιο γρήγορα θα εξασφαλίσεις μία θέση στον ήλιο. Οι πιο δύσκολες περίοδοι για τα αισθηματικά σου είναι τα δίμηνα Απριλίου – Μαΐου, Ιουλίου – Αυγούστου και Οκτωβρίου – Νοεμβρίου. Στην αρχή της χρονιάς είναι πιθανές οι επανασυνδέσεις αλλά πριν ενδώσεις στο παρελθόν καλό είναι να θυμάσαι όχι μόνο τι σε ενώνει με το πρώην ταίρι σου αλλά και τι σε έχει χωρίσει. Έτσι θα αποφύγεις τις παγίδες. Το καλύτερο διάστημα για τα αισθηματικά σου είναι το δίμηνο Φεβρουαρίου – Μαρτίου και ο Ιούνιος.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Ο Κρόνος από τον Υδροχόο επηρεάζει την καριέρα και την κοινωνική σου ζωή. Η κούραση, η ένταση, το άγχος θα είναι η καθημερινότητά σου στο 2022. Τα μείζονα προβλήματά σου σχετίζονται με τις συνεργασίες σου και με την αίσθηση ότι οι ανώτεροί σου δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σου. Η αλήθεια είναι ότι οι απαιτήσεις της δουλειάς σου, σε αρκετές περιπτώσεις, θα σε εξωθούν στο να εξαντλείς τα όρια των αντοχών σου. Φυσικό είναι να θέλεις μια καλύτερη μεταχείριση και να πέφτεις ψυχολογικά όταν δεν την έχεις ή όταν νομίζεις ότι δεν την έχεις. Χρειάζεται να μη χάνεις την ευθυκρισία σου όσο κι αν σε κουράζει η προσπάθεια γιατί μπορεί να παρεξηγείς τις συμπεριφορές των άλλων λόγω υπερβολικής κούρασης και άγχους. Καλό είναι, πάντως, να έχεις σε ετοιμότητα ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης, αν δεις τα σκούρα και πρέπει να κάνεις αλλαγές.

ΧΡΗΜΑ: Το 2022 σας δίνεται η ευκαιρία να αποδείξετε ότι ένας Ταύρος, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, βρίσκει τους τρόπους να εξοικονομεί χρήμα. Δεν αποκλείεται να βρείτε κάποιους εναλλακτικούς τρόπους να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας. Ένα χόμπι σας ή ένα καλλιτεχνικό σας ταλέντο μπορεί να γίνει η δεύτερη δουλειά σας. Σημασία έχει ότι μπαίνετε στη δράση για να έχετε περισσότερη ρευστότητα, ιδιαίτερα στο δεύτερο εξάμηνο.

ΥΓΕΙΑ: Με τις εκλείψεις στον άξονά σας και τον Ουρανό στο ζώδιό σας, τα νεύρα και το άγχος σας αποδυναμώνουν. Καλό είναι να βρείτε πηγές επαναφόρτισης των μπαταριών σας σε πράγματα που σας ψυχαγωγούν, στη γυμναστική, στην επαφή με τη φύση. Οι πονοκέφαλοι και τα ψυχοσωματικά είναι πολύ πιθανά μέσα στο 2022.

ετήσιες

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές δραστηριότητες, νέοι στόχοι

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ TIP: Τα γεγονότα του 2022 σας εξωθούν στο να συνειδητοποιήσετε τι σας κρατάει δέσμιους του παρελθόντος και δεν σας αφήνει να προχωρήσετε. Κλείνετε οριστικά τις υποθέσεις που εκκρεμούν και μπαίνετε στη δράση που θα σας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον. Τίποτε δεν θα γίνει άκοπα. Ωστόσο, οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς, έστω κι αν χρειαστεί να κάνετε υπομονή μέχρι το τέλος της χρονιάς.

ΕΡΩΤΑΣ: Το 2022 αρχίζει με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω. Από αυτή την θέση από τη μια ανεβάζει τη λίμπιντό σου ενώ από την άλλη σε εξωθεί στο να γυρίζεις στο παρελθόν και να θυμάσαι ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια που σε είχε στεναχωρήσει. Η χρονιά καλό είναι να αρχίσει με πάθος και απολαύσεις, όχι με γκρίνια και ένταση. Στη συνέχεια οι εντάσεις αμβλύνονται. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις από τις 11 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου που ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό. Αυτή είναι μία καλή περίοδος για να σχεδιάσεις το μέλλον με το ταίρι σου. Στο ίδιο διάστημα θα κάνεις πιο έντονη κοινωνική ζωή, καινούργιες γνωριμίες και φιλίες. Μέσα σε όλα, είναι πιθανό να έρθεις πιο κοντά με κάποιο άτομο και να αρχίσει μία πολλά υποσχόμενη σχέση. Από τις 20 Αυγούστου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 25 Μαρτίου 2023. Σε αυτό το διάστημα σε εξωθεί στα φλερτ αλλά να προσέχεις γιατί δεν αποκλείονται οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και οι κορώνες. Στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς που ο Άρης θα είναι ανάδρομος, γίνονται πιο πιθανές οι επανασυνδέσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Από τις τελευταίες ημέρες του 2021 ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, θα βρίσκεται στους Ιχθύς, περιβάλλον που σχετίζεται με την καριέρα σου. Μέχρι τις 10 Μαΐου και στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς θα σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου και να υλοποιήσεις νέες ιδέες, να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου, να κάνεις κάποια όνειρά σου πραγματικότητα. Ωστόσο, η παγίδα σου είναι ότι μπορεί να πιστέψεις στα παχιά λόγια των κολάκων, ενδεχόμενα, αποζητώντας το εύκολο κέρδος. Αν κάνεις ένα τέτοιο λάθος θα χάσεις και τις ευκαιρίες σου και τον πολύτιμο χρόνο σου. Όταν ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό, από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο, θα σε βοηθήσει να κάνεις καινούργιους φίλους και συνεργάτες, να βάλεις νέους στόχους, να οργανώσεις πιο αποδοτικά σχέδια δράσης. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, από τις 20 Αυγούστου, μπορεί να έχεις πολύ υψηλές επιδόσεις αλλά πρέπει να αποφύγεις την παγίδα του εγωισμού σου που ίσως σε εξωθήσει στο να εμμένεις στον ανταγωνισμό. Μην ενδώσεις στον «πόλεμο» ακόμη κι αν σε προκαλέσουν.

ΧΡΗΜΑ: Με την ανάδρομη Αφροδίτη μέχρι το τέλος του Γενάρη, η περίοδος είναι καλή για να διακανονίσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μέσα στο 2022 είναι προτιμότερο να μην πάρεις οικονομικά ρίσκα. Αρκέσου σε αυτά που σου προσφέρει η δουλειά σου κι αν θέλεις να αξιοποιήσεις κάποιες άλλες πηγές εσόδων, το δίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου είναι αρκετά καλό.

ΥΓΕΙΑ: Οι εκλείψεις του 2022 πραγματοποιούνται στον άξονα της υγείας σου, όπου βρίσκεται και ο Ουρανός. Τα νεύρα σου θα είναι πάνω από τη σκούφια και δεν θα σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς. Το πρόβλημα θα επιδεινωθεί από τις 20 Αυγούστου με τον Άρη στο ζώδιό σου. Αν θέλεις να αποφύγεις τα προβλήματα υγείας, υιοθέτησε ένα πρόγραμμα άσκησης, έστω λίγο περπάτημα.

ετήσιες

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αιφνίδιες αλλαγές προς το καλύτερο

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ TIP: Ο Ουρανός σε εμπνέει! Οι ιδέες σου, ακόμη και οι πιο πρωτότυπες, μπορεί να αποδώσουν απρόσμενους καρπούς, αρκεί να έχεις το θάρρος να τις υποστηρίξεις. Ίσως χρειαστεί να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου αλλά θα έχεις σύμμαχό σου τον Δία που θα συντελέσει στο να καταξιωθείς μέσα από τα καινούργια σου σχέδια.

ΕΡΩΤΑΣ: Αν η καρδιά σου είναι δοσμένη στο πρώην ταίρι σου, η αρχή του 2022 είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη μέχρι τις 29 Ιανουαρίου στο ζώδιο των σχέσεών σου, αυξάνοντας αισθητά τα ποσοστά επανασύνδεσης. Παράλληλα, ο Δίας από τους Ιχθύς θα φέρει καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου. Τα φλερτ θα σε επιβεβαιώνουν και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου. Η κοινωνική σου ζωή θα εμπλουτιστεί και θα νιώθεις σαν να σου έχει φύγει ένα βάρος από πάνω σου. Εξυπακούεται ότι εφ’ όσον θα είσαι καλύτερα με τον εαυτό σου, θα ακτινοβολείς περισσότερο και θα έχεις περισσότερες κατακτήσεις. Ο Ουρανός από τον Ταύρο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε κάποια φιλία σου. Ο ερωτισμός μπορεί να εκφραστεί από εκεί που δεν το περιμένεις και να καταλήξει σε ένα υπέροχο κεραυνοβόλημα. Ωστόσο, μέσα σε όλα τα καλά, οι πιο εντυπωσιακές επιδράσεις έρχονται από τις εκλείψεις που, μεταξύ άλλων, επηρεάζουν και τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Μοιραίες γνωριμίες, αναπάντεχες εξελίξεις, καθοριστικά γεγονότα, θα δώσουν μία απρόσμενη τροπή στην ερωτική σου ζωή. Ακόμη κι αν αρχικά σοκαριστείς από τα διαδραματισθέντα, στο τέλος θα δικαιωθείς.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Το 2022 μπαίνει με το δεξί καθώς ο Δίας που θα βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι τις 10 Μαΐου και στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς, συνηγορεί και υπέρ των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων. Αυτά τα διαστήματα είναι καλά για να προβάλεις τη δουλειά σου μέσω του διαδικτύου και, γενικότερα, για να κάνεις γνωριμίες, εποικοδομητικές συζητήσεις και για να βάλεις σε εφαρμογή τα καινούργια projects. Από τις 11 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου που ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό, θα σε βοηθήσει να αναδειχθείς στον τομέα σου και να καταξιωθείς κοινωνικά μέσα από την καριέρα σου. Ο Ουρανός από τον Ταύρο σε προτρέπει να μη φοβηθείς τις ιδέες σου, ακόμη κι αν νιώθεις ότι είναι τολμηρές. Ωστόσο, πριν τις βάλεις σε εφαρμογή, καλό είναι να έχεις κάνει ένα ορθολογικό και συμβατό προς την εποχή μας πλάνο εργασίας.

ΧΡΗΜΑ: Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι προσεκτικές, ιδιαίτερα αν θέλεις να ρίξεις χρήματα για μία καινούργια δουλειά και ακόμη περισσότερο αν θέλεις να επενδύσεις. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τα μεγάλα ρίσκα καθώς ο Κρόνος που επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου από τον Υδροχόο, δεν επιτρέπει παράτολμες ενέργειες. Αν έχεις εκκρεμότητες, φρόντισε να κάνεις έναν διακανονισμό από τα μέσα του Φλεβάρη μέχρι τα μέσα του Απρίλη.

ΥΓΕΙΑ: Στο πρώτο εξάμηνο του 2022 η ψυχολογία σου θα είναι καλή, γεγονός που θα σε δυναμώνει ενεργειακά. Από τις 20 Αυγούστου ο Άρης περνάει στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 25 Μαρτίου του 2023. Σε αυτό το διάστημα πρέπει να προσέχεις. Θα χάνεις πολλή ενέργεια, θα έχεις συχνά κακό ύπνο, θα αγχώνεσαι με το παραμικρό. Ως εκ τούτου οι ευαισθησίες σου στα ψυχοσωματικά θα αυξηθούν. Επίσης να φυλάγεσαι από εμπύρετες αδιαθεσίες, ατυχήματα και μολύνσεις.

ετήσιες

ΛΕΩΝ

Θα δώσεις μάχες σε πολλά μέτωπα

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ TIP: Οι πιέσεις, η κούραση και το άγχος θα είναι οι συνοδοιπόροι σου μέσα στο 2022. Είναι απαραίτητο να κάνεις κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά σου έναντι των άλλων ή δίνοντας ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις και καταστάσεις που σε ρίχνουν. Δες τη ζωή σου με το βλέμμα του παρατηρητή και μετά αφουγκράσου την εσωτερική σου φωνή και σεβάσου τις ανάγκες σου. Αν αυτά που παρατηρείς συνάδουν με αυτά που αποζητά το είναι σου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε. Στην αντίθετη περίπτωση, μπορεί να χρειαστεί να δώσεις τέλος στην τοξικότητα.

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Κρόνος βρίσκεται στον Υδροχόο, θέση από την οποία αποτελεί τον ψυχρό καθρέφτη που σου δείχνει την αλήθεια απογυμνωμένη. Είναι ο αποκαλυπτικός κριτής που δεν σου επιτρέπει να εθελοτυφλήσεις, να κάνεις ότι δεν σε νοιάζει ή να φτιάχνεις το δικό σου ευφάνταστο σενάριο για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Δεν σε αφήνει να μείνεις έρμαιο των ανασφαλειών, των εξαρτήσεων, των φόβων σου. Αιτείται λύση εδώ και τώρα. Αν η σχέση σου είναι στηριγμένη σε γερές βάσεις, ακόμη κι αν υπάρξουν κάποιες εντάσεις, δεν θα έχεις κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Αν, όμως, η σχέση σου είναι τοξική και δεν καλύπτει τις ανάγκες σου, μάλλον ήρθε η στιγμή να πάρεις γενναίες αποφάσεις. Στο 2022 μπορείς να κλείσεις οριστικά τις ιστορίες του παρελθόντος και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Αρωγός σου στις προσπάθειές σου θα είναι ο Δίας που θα βρίσκεται στον Κριό από τις 11 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου. Από τις 20 Αυγούστου ο Άρης θα περάσει στους Διδύμους και θα σε εξωθεί στο να βρίσκεσαι ανάμεσα σε παρέες. Τα φλερτ θα πάρουν άλλες διαστάσεις και δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια ουσιαστική σχέση μέσα από το παιχνίδι. Κάποιες φιλίες θα γίνουν φιλίες με προνόμια. Στο δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου που ο Άρης θα είναι ανάδρομος, αυξάνονται οι πιθανότητες επανασύνδεσης.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού και οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζουν τον τομέα της καριέρας σου. Στο 2022 θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις. Θα ανοίξουν πολλά μέτωπα καθώς το βάρος της δουλειάς θα σε αγχώνει ενώ, παράλληλα, θα αντιμετωπίζεις τον ανταγωνισμό των συναδέλφων σου. Οι πιέσεις που θα δεχθείς μπορεί να σε εξωθήσουν στο να κάνεις την επανάστασή σου για να αλλάξεις τις συνθήκες που σε καταδυναστεύουν. Ωστόσο, καλό είναι να μην γίνεις επαναστάτης χωρίς αιτία αλλά να κάνεις μεθοδικές ενέργειες που θα σε οδηγήσουν σε κάτι καλύτερο. Προσπάθησε να έχεις εναλλακτικά πλάνα δράσης, οργάνωσε τις συμμαχίες σου, συζήτησε με αυτούς που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν τα σχέδιά σου. Να θυμάσαι ότι στη νέα χρονιά δεν θα σου χαριστεί τίποτε. Μόνο με σκληρή δουλειά και πολλή προσπάθεια θα καταφέρεις να στηρίξεις την καριέρα σου σε γερές βάσεις.

ΧΡΗΜΑ: Γενικά μέσα στο 2022 πρέπει να προσέχεις, να μην ανοίγεσαι οικονομικά και, αν οι συνθήκες σου το επιτρέπουν, να αποταμιεύεις. Ωστόσο, αν θέλεις να κάνεις μια επένδυση ή έναν διακανονισμό ή να αιτηθείς ένα δάνειο, προτίμησε να διεκπεραιώσεις τις απαραίτητες διαδικασίες στο διάστημα από τα μέσα του Φλεβάρη μέχρι τα μέσα του Απρίλη.

ΥΓΕΙΑ: Με το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού και τις εκλείψεις να επηρεάζουν το ζώδιό σου, η υπερκόπωση είναι πολύ πιθανή. Το άγχος, η υπερένταση, οι υποχρεώσεις και οι αγωνίες σε αποδυναμώνουν και, συχνά, θα νιώθεις ότι εξαντλούνται οι αντοχές σου. Προσπάθησε να κόψεις κακές συνήθειες που επιβαρύνουν την υγεία σου. Αν πρέπει να χάσεις κιλά, τώρα είναι η ευκαιρία σου. Υιοθέτησε ένα πρόγραμμα ελαφράς άσκησης.

ετήσιες

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετοιμάσου για ερωτική θύελλα

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ TIP: Η χρονιά χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα και έρωτα! Δημιουργείς επειδή ερωτεύεσαι και ερωτεύεσαι επειδή δημιουργείς. Έχεις έμπνευση και κάνεις πράγματα που σου αρέσουν ή, με πολλή κόπο και προσπάθεια, κάνεις κάποια όνειρά σου πραγματικότητα. Σημασία έχει ότι τελικά ερωτεύεσαι όχι μόνο ένα ταίρι διαλεχτό αλλά και τα ίδια σου τα δημιουργήματα.

ΕΡΩΤΑΣ: Ο αισθηματικός τομέας είναι ο πιο υπογραμμισμένος στο 2022 που ξεκινά με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο των ερώτων σου. Οι επανασυνδέσεις είναι πολύ πιθανές. Ο Δίας θα βρίσκεται στους Ιχθύς, το ζώδιο των σχέσεών σου, μέχρι τις 10 Μαΐου και στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς για να πριμοδοτεί τις σχέσεις σου. Αν θέλεις να βρεις ένα ταίρι, έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μία συντροφική σχέση. Αν έχεις μία μακρόχρονη σχέση, θα δημιουργηθεί ένα κλίμα ανανέωσης των αρχικών σου όρκων και αναγέννησης. Αν θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα, οι συνθήκες σε εξυπηρετούν. Ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, μπορεί να φέρει στη ζωή σου έναν έρωτα που θα τη μεταμορφώσει καθώς θα γίνει η αφορμή να αλλάξεις σε πολλά επίπεδα. Επηρεάζει κυρίως εσένα που γεννήθηκες στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Οι εκλείψεις που πραγματοποιούνται στο άξονα που, μεταξύ άλλων, σχετίζονται και με τους έρωτές σου, φέρνουν μοιραίες εξελίξεις και γνωριμίες. Ακόμη κι αν προκύψουν δυσκολίες, εντάσεις ή σοκαριστικές καταστάσεις, στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι λυτρωτικό. Το μόνο μικρό «αγκαθάκι» που πρέπει να προσέχεις είναι η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η επίδρασή του θα σου δημιουργεί την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις, να τρέφεις αυταπάτες και να προβάλεις στους άλλους ιδιότητες και χαρίσματα που πιθανώς δεν έχουν αλλά είναι οι ευσεβείς σου πόθοι. Καλό είναι να κρατάς λίγο τις επιφυλάξεις σου πριν αναφωνήσεις το «εύρηκα» όταν θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Ο αυστηρός κριτής Κρόνος θα κινείται όλο το 2022 στο ζώδιο της καθημερινής σου εργασίας. Με την επίδρασή του ο κόπος σου θα είναι αδιάκοπος καθώς θα αναγκάζεσαι να επωμιστείς ένα πλήθος ευθυνών. Πιθανώς κριθεί απαραίτητο να σηκώσεις και βάρη που είναι κάποιων συναδέλφων σου. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι οι κόποι σου θα αποδώσουν καρπούς, πιθανώς απρόσμενους. Ο Ουρανός από τον Ταύρο θα σου δίνει έμπνευση και θα σε εξωθεί στο να αξιοποιείς τις δημιουργικές σου ιδέες. Σε διευκολύνει να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του διαδικτύου επαγγελματικά ή για την προώθησή σου. Μπορείς να εκμεταλλευτείς την παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο για να κάνεις επαφές με το εξωτερικό, να πάρεις μία πιστοποίηση, να διδάξεις ή να επιμορφωθείς πάνω στο αντικείμενό σου. Από τις 20 Αυγούστου, με τον Άρη στους Διδύμους, θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τον φόρτο εργασίας συνδυαστικά με τον ανταγωνισμό που μπορεί να είναι και αθέμιτος. Αν δεν μπεις στο παιχνίδι αυτών που θα σε ανταγωνιστούν και συνεχίσεις τη δουλειά σου, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

ΧΡΗΜΑ: Η αλήθεια είναι ότι θα είναι αρκετές οι φορές μέσα στο 2022 που θα αισθάνεσαι ότι οι αμοιβές σου είναι δυσανάλογα χαμηλές σε σχέση με τους κόπους σου. Παρόλα αυτά θα τα καταφέρνεις με τα οικονομικά σου. Από τις 11 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου που ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις συμφέροντες διακανονισμούς. Στο δεύτερο εξάμηνο μπορεί να ξοδευτείς για να επενδύσεις σε μία καινούργια δραστηριότητα αλλά, αν δεν βιαστείς να δρέψεις καρπούς, στο πλήρωμα του χρόνου θα κερδίσεις αυτά που σου αναλογούν.

ΥΓΕΙΑ: Η ευκαιρία σου να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά σου, τις κακές συνήθειες που είναι βλαπτικές για την υγεία σου και τις υπερβολές σου είναι τώρα. Μέσα στο 2022 ο Κρόνος είναι βοηθητικός για όλα αυτά και σου ζητά να προσέχεις τον εαυτό σου για να μην έχεις δυσάρεστες συνέπειες. Ένα πρόγραμμα άσκησης, ιδιαίτερα στο δεύτερο εξάμηνο, είναι απαραίτητο.

ετήσιες

ΖΥΓΟΣ

Επαναπροσδιορίζεις τι είναι αναγκαίο

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ TIP: Το 2022 είναι η χρονιά που θα σε φέρει ενώπιον των αναγκών και των επιθυμιών σου. Οι αναπάντεχες καταστάσεις θα σε ωθήσουν στο να κάνεις την ενδοσκόπησή σου, να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να πάρεις τη γενναία απόφαση να τις υπηρετήσεις. Αν τις θυσιάσεις στο βωμό της χαμηλής αυτοεκτίμησης που σε ωθεί να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως θύμα, θα χάσεις τις ευκαιρίες σου να γίνεις ένας πιο χαρούμενος άνθρωπος. Αν θεωρήσεις ανάγκες σου τα στερεότυπα που σου θέτει ο κοινωνικός σου περίγυρος, θα χάσεις το δρόμο σου. Αναγνώρισε αυτά που επιθυμεί η καρδούλα σου και ακολούθησέ την.

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι το 2022 είναι χρονιά για πολύ δυνατούς παίχτες! Ο Κρόνος που θα βρίσκεται στον οίκο των ερωτικών σου, απαιτεί να είσαι απόλυτα συνεπής και σε ετοιμότητα να αναλάβεις τις ευθύνες μιας σχέσης. Η συνέπεια έγκειται στο γεγονός της δικαιοσύνης. Πρέπει να πράττεις για το ταίρι σου αυτά που θα ήθελες να κάνει εκείνο για εσένα και να μην κάνεις ποτέ αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνουν. Κοινώς, μπορεί ο Κρόνος να υπάρχει στις συνειδήσεις μας ως ο άκαμπτος ψυχρός κριτής αλλά το αίτημά του είναι να εναρμονιζόμαστε με τις αρετές του. Αυτές τις αρετές πρέπει να εκφράσεις στην προσωπική σου ζωή αν θέλεις να πάνε όλα καλά: συνέπεια, αίσθημα καθήκοντος, ειλικρίνεια, σταθερότητα, δικαιοσύνη. Αυτές τις αρετές πρέπει να απαιτείς και από το ταίρι σου, θέτοντας τα όριά σου απέναντί του. Στις περιόδους των εκλείψεων που πραγματοποιούνται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, δηλαδή στα δίμηνα Απριλίου – Μαΐου και Οκτωβρίου – Νοεμβρίου, να προσέχεις τις συμπεριφορές σου. Τότε θα έρθεις σε επαφή με τις ανασφάλειές σου και η νευρικότητα, η απαιτητικότητα, η επιθετικότητα που θα αναπτύξεις, μπορεί να σε φέρει σε ισχυρές αντιπαραθέσεις με το άτομο που σε συντροφεύει. Τότε είναι που πρέπει να κατανικήσεις κάθε τάση σου για ξέσπασμα και να κρατήσεις σιωπή. Μια σιωπή που να συνδυάζεται με ενδοσκόπηση και συνειδητοποίηση των ουσιαστικών σου αναγκών και όχι αυτών που σου έχουν επιβάλλει τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις. Αρωγός σου για να προσελκύσεις το άτομο που θα δώσει φως στη ζωή σου θα είναι ο Δίας που από τις 11 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Κριό.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Η πολλή δουλειά δεν θα φάει τον αφέντη στην περίπτωσή σου καθώς θα επιφέρει τη δικαίωση. Ο Δίας που θα βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι τις 10 Μαΐου και στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς, δίνει επέκταση των δραστηριοτήτων σου. Στο διάστημα από τις 11 Μαΐου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου που θα βρίσκεται στον Κριό, θα πριμοδοτεί τις συνεργασίες σου, θα σου δίνει ευκαιρίες για μια νέα, πολλά υποσχόμενη, επαγγελματική αρχή. Από τις 20 Αυγούστου που ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους, οι επικοινωνιακές σου δυνατότητες ανθίζουν. Οι επαφές με το εξωτερικό, η αξιοποίηση του διαδικτύου για την προώθηση της δουλειάς σου, οι καινούργιες συμφωνίες είναι τα πιθανά σου σενάρια. Ωστόσο, στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς που θα είναι ανάδρομος, καλά θα κάνεις να προσέχεις τις κινήσεις σου για να αποφύγεις επικοινωνιακά λάθη που θα σε φέρουν πίσω.

ΧΡΗΜΑ: Οι εκλείψεις του 2022 πραγματοποιούνται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που -μεταξύ άλλων- σχετίζεται και με τα οικονομικά σας. Ο Ουρανός βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον και εντείνει ακόμη περισσότερο τις επιδράσεις τους. Επειδή μπορεί να έχετε αρκετά έκτακτα έξοδα ή να μειωθούν τα έσοδά σας, καλό είναι να κάνετε μία σφιχτή διαχείριση για να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες αν και όταν προκύψουν.

ΥΓΕΙΑ: Ο Δίας από τους Ιχθύς μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές στην κατανάλωση φαγητού και ποτού. Ο κίνδυνος να πάρεις κιλά είναι αρκετά μεγάλος γι αυτό πρέπει να προσέχεις τη διατροφή σου και να υιοθετήσεις εγκαίρως ένα πρόγραμμα άσκησης. Με τον Ουρανό στον Ταύρο η νευρικότητα και η ένταση που δημιουργείται εγκυμονεί ψυχοσωματικά. Προσπάθησε να διαχειριστείς τις εξάρσεις σου.

ετήσιες

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απαιτούνται γενναίες αλλαγές

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ TIP: Οι αλλαγές σε δυσκολεύουν καθώς ο συναισθηματισμός σου δεν σε αφήνει να αποκοπείς από άτομα και καταστάσεις. Συχνά φθάνεις να υποφέρεις σε μία σχέση ή να νιώθεις κενά αλλά οι ενοχές, οι ανασφάλειες, οι φοβίες δεν σε αφήνουν να αποκοπείς. Ενδίδεις σε παιχνίδια χειρισμού και επιβολής αλλά δεν αποκόβεσαι. Το 2022 που ο ανατρεπτικός Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σου και οι εκλείψεις πραγματοποιούνται στον άξονά σου, πρέπει να πάρεις την απόφαση να αποβάλλεις από τη ζωή σου την τοξικότητα.

ΕΡΩΤΑΣ: Η χρονιά αρχίζει με τον Δία στο ζώδιο των ερώτων σου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Μαΐου και στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς. Παράλληλα, τον Ιανουάριο η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Αιγόκερου. Αυτές οι αστρολογικές συγκυρίες αυξάνουν τις πιθανότητες μιας επανασύνδεσης ή μιας καινούργιας σχέσης. Ωστόσο, θα αποδώσουν τα μέγιστα αν αποφασίσεις να κάνεις την ενδοσκόπησή σου και να συνειδητοποιήσεις ποια είναι η πραγματικότητα της προσωπικής σου ζωής. Σύγκρινε αυτή την πραγματικότητα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου κι αν ο τελικός απολογισμός σου έχει θετικό πρόσημο, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε. Η σχέση σου, ακόμη κι αν περάσει από κάποιες εντάσεις, θα βγει αλώβητη. Αν, όμως, ο τελικός απολογισμός σου έχει αρνητικό πρόσημο να ξέρεις ότι πρέπει να πάρεις κάποιες γενναίες αποφάσεις. Πρέπει να αλλάξεις στάση, να οριοθετηθείς, να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν. Πρέπει να προσπαθήσεις να χτίσεις μία σχέση που να στηρίζεται σε γερές βάσεις και να σε ικανοποιεί. Αν το ταίρι σου δεν συναισθανθεί τις ανάγκες σου και σου δημιουργεί κενά ή τοξικές καταστάσεις, ίσως ήρθε η στιγμή να κλείσεις τους λογαριασμούς σου για να αφήσεις τον χώρο να μπουν τα καλύτερα που θα έρθουν.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις εγκυμονεί το κουραστικό από κάθε άποψη 2022. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού και οι εκλείψεις στον άξονά σου, φέρνουν πολλά απρόοπτα που χρήζουν της επιμέλειάς σου για να διευθετηθούν. Παράλληλα, είναι πιθανές οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, ίσως και οι αθέμιτες, εκ μέρους των συναδέλφων σου. Ευτυχώς, από τη φύση σου δεν είσαι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους. Αυτή η στάση σου μας είναι χρήσιμη γιατί θα ήταν πιθανή η έκθεσή σου αν διαδοθεί κάποιο προσωπικό σου μυστικό στη δουλειά. Καλό είναι να έχεις έτοιμο ένα εναλλακτικό πλάνο δράσης για να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες, ιδιαίτερα στα διαστήματα από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο και στο δίμηνο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου. Αρωγός σου να ξεφύγεις από τους σκοπέλους θα είναι ο Δίας που θα λειτουργήσει βοηθητικά για τις δουλειές σου, ιδιαίτερα στο διάστημα Μαΐου – Οκτωβρίου.

ΧΡΗΜΑ: Από τη φύση σου ξέρεις πώς να εξοικονομείς χρήματα και το ένστικτό σου είναι σχεδόν αλάνθαστο στα οικονομικά θέματα. Το 2022 πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις με μηδενικά ρίσκα. Το καλύτερο διάστημα για τα οικονομικά σου είναι από τα μέσα του Φλεβάρη μέχρι τα μέσα του Απρίλη αλλά, γενικότερα, όσο ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθύς θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σου. Να προσέχεις καθώς τα έκτακτα έξοδα, ιδιαίτερα στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς θα σε ταλανίζουν.

ΥΓΕΙΑ: Το 2022 θα είναι πολύ πιεστικό και με πολλές εντάσεις. Ως εκ τούτου θα σε οδηγεί συχνά πυκνά στα σοκολατάκια που καλό είναι να λείπουν από το σπίτι. Ιδιαίτερα στο διάστημα Μαΐου – Οκτωβρίου, με τον Δία στον Κριό, η τάση σου να υπερβάλλεις στην κατανάλωση φαγητού μπορεί να σου δώσει αρκετά κιλά παραπάνω. Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο, πάρε την απόφαση να κάνεις μια πιο υγιεινή διατροφή και βάλε την άσκηση στη ζωή σου. Οι ευαισθησίες σου μπορεί να σου προκαλούν ψυχοσωματικά.

ετήσιες

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καινούρια πρόσωπα και σχέδια

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ TIP: Το 2022 θα είναι λυτρωτικό, αρκεί να μην αφήσεις τίποτε και κανέναν να σε κρατήσει πίσω. Μέσα στη χρονιά θα κλείσεις οριστικά υποθέσεις του παρελθόντος που σε ταλανίζουν. Διεκπεραιώνεις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και βγάζεις οριστικά από τη ζωή σου τα τοξικά άτομα που κλέβουν την ενέργειά σου. Αν δεν διστάσεις, θα ανοίξει για εσένα ένας νέος κύκλος ζωής με σαφώς πιο ώριμες επιλογές, συνυφασμένες με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δίας από τις 11 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Κριό, θέση από την οποία θα ευνοεί τους έρωτές σου. Τα φλερτ θα πολλαπλασιαστούν και οι πιθανότητες να καταλήξουν στο να βρεις το ταίρι της ζωής σου αυξάνονται κατακόρυφα. Ο δρόμος για το επόμενο βήμα στη σχέση σου ανοίγει και οι σχεδιασμοί για το μέλλον σου με το άτομο που σε συντροφεύει θα σε ωθήσουν σε δημιουργικές δράσεις. Αν έχεις μία μακρόχρονη σχέση, θα είναι πιο εύκολο να τη βγάλεις από το τέλμα της και να βρεις τη φόρμουλα για να αναζωπυρώσεις τη φλόγα. Η προσοχή σου πρέπει να είναι στραμμένη στον Άρη που θα περάσει στους Διδύμους στις 20 Αυγούστου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 25 Μαρτίου του 2023. Σε αυτό το διάστημα πρέπει να αποφύγεις τα παιχνίδια επιβολής και κυριαρχίας, τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές και, γενικότερα, τα αποκυήματα του εγωισμού. Αν το ταίρι σου ξεκινήσει τέτοιου είδους μάχες, θέσε τα όριά σου και μην ενδίδεις στην αντιπαράθεση. Είναι κρίμα να αφήσεις τον θεό του πολέμου να εκφραστεί στη σχέση σου με αυτόν τον τρόπο. Αξιοποίησέ τον φτιάχνοντας ατμόσφαιρα αισθησιασμού, παρασύροντας το ταίρι σου να εκφράσετε το πάθος σας, τονώνοντας τη σεξουαλική σας ζωή. Στην περίπτωσή σου ισχύει το «κάνε έρωτα και όχι πόλεμο»! Στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς που ο Άρης θα είναι ανάδρομος, θα έχεις την ευκαιρία να επαναξιολογήσεις τα δεδομένα σου και να αποφασίσεις για την πορεία που θα ακολουθήσεις. Παράλληλα, στο ίδιο διάστημα, γίνονται πιθανές οι επανασυνδέσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Με τον Ουρανό στον τομέα που αντιπροσωπεύει την καθημερινή σου εργασία, είναι φανερό ότι θα υπάρχει συχνά πυκνά το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Οι ανατροπές θα σε οδηγούν στο να προσπαθήσεις να φέρεις την επαγγελματική σου ζωή πιο κοντά στα θέλω σου. Από την άλλη, θα εξορκίσεις τον Ουρανό αν χρησιμοποιήσεις περισσότερο τη σύγχρονη τεχνολογία στη δουλειά σου. Η προβολή σου στο διαδίκτυο ή κάποια διαδικτυακή επιχείρηση, θα απέδιδε καρπούς. Αν, μάλιστα, συνδυάσουμε το διαδίκτυο με το γεγονός ότι ο Δίας μέχρι τις 10 Μαΐου και στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς πριμοδοτεί τη δουλειά από το σπίτι, τότε θα έχουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα. Ο Άρης που θα βρίσκεται στους Διδύμους από τις 20 Αυγούστου, εγκυμονεί ανταγωνισμό και αντιπαραθέσεις αλλά, ταυτοχρόνως, αποκαλύπτει και τους εχθρούς σου. Αυτές οι αποκαλύψεις είναι πολύ χρήσιμες, δεδομένου του γεγονότος ότι οι εκλείψεις δείχνουν ότι μπορεί να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος σου. Συνεπώς, το να ξέρεις ποιους μπορείς να εμπιστεύεσαι και ποιους όχι είναι πολύ σημαντικό.

ΧΡΗΜΑ: Με την επίδραση των εκλείψεων θα κλείσεις οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος. Ωστόσο, να προσέχεις αν υπογράψεις διακανονισμούς. Κάθε σου κίνηση πρέπει να γίνεται με ρεαλισμό και χωρίς να βάζεις την αισιοδοξία στην εξίσωσή σου. Επειδή η αστάθεια θα χαρακτηρίζει τα οικονομικά σου, καλό είναι να κάνεις μια πιο σφιχτή διαχείριση, προκειμένου να είσαι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις έκτακτα έξοδα αν προκύψουν.

ΥΓΕΙΑ: Καλό είναι να προσέχεις πάρα πολύ, να τρέφεσαι υγιεινά, να προσπαθήσεις να κόψεις οριστικά τις κακές συνήθειες που είναι βλαπτικές για την υγεία σου. Οι εκλείψεις και ο Ουρανός την επηρεάζουν. Θα κουράζεσαι πολύ εύκολα, θα χάνεις ενέργεια και θα έχεις πολλές ευαισθησίες που μπορεί να εκδηλωθούν με σωματοποιήσεις. Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι, κάνοντας πράγματα που σε ψυχαγωγούν.

ετήσιες

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βεγγαλικά στην ερωτική σου ζωή

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ TIP: Το 2022 θα είναι χρονιά – σταθμός για εσένα αν έχεις την τόλμη να υπερασπιστείς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, αν έχεις το θάρρος να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Η αλλαγές θα γίνουν έτσι κι αλλιώς καθώς θα προσελκύεις άτομα που θα σε κατευθύνουν σε άλλα μονοπάτια. Αν τα ακολουθήσεις με γνώμονα τις επιταγές της εσωτερικής σου φωνής, θα κερδίσεις πολλά από μία χρονιά που ενώ θα σε δυσκολέψει, θα σου μάθει ότι τα εμπόδια υπήρχαν μόνο για να καταλάβεις το μέγεθος της δύναμής σου.

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 6 Μαρτίου, αυξάνοντας τις πιθανότητες να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου και να καλυφθείς ερωτικά. Τον Ιανουάριο θα είναι ανάδρομη και θα πριμοδοτεί τις επανασυνδέσεις. Επίσης, σε στρέφει στον εαυτό σου με σκοπό να επανεξετάσεις τα τεκταινόμενα και να αποφασίσεις αν η παρούσα κατάσταση στην προσωπική σου ζωή ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Ο Ουρανός που βρίσκεται στον Ταύρο θα φέρει τα πάνω κάτω στον ερωτικό σου τομέα. Τα αιφνιδιαστικά γεγονότα είναι πολύ πιθανά. Μπορεί να έχεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Ωστόσο, εξ’ ίσου πιθανό είναι να έχεις και έναν ξαφνικό χωρισμό. Να θυμάσαι ότι, με την επίδραση του Ουρανού, αν δοθεί τέλος σε μία σχέση, θα λυτρωθείς. Ο Δίας από τους Ιχθύς όπου θα βρίσκεται μέχρι τις 10 Μαΐου και στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς, φέρνει στη ζωή σου νέα πρόσωπα και φλερτ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζουν μεταξύ άλλων και τον αισθηματικό σου τομέα. Οι μοιραίες συναντήσεις και εξελίξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ακόμη κι αν αρχικά είναι σοκαριστικές, στη συνέχεια θα βρεις τις ισορροπίες σου. Σε κάθε περίπτωση, το 2022 είναι πολύ σημαντική χρονιά για τους έρωτές σου καθώς μέσα από την αγάπη θα μεταμορφωθείς στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Έμπνευση και δημιουργικότητα συμβαδίζουν και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι προσεκτικές και πρακτικές, δηλαδή απόλυτα συμβατές με τον χαρακτήρα σου. Ο Δίας από τους Ιχθύς μέχρι τον Μάιο, θα φέρνει στη ζωή σου άτομα που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις τις ιδέες σου. Οι εποικοδομητικές συζητήσεις μπορεί να αποδώσουν απρόσμενους καρπούς. Τον Ιανουάριο είναι πιθανό να επανέλθει ένας συνεργάτης του παρελθόντος και να σου προτείνει κάτι καινούργιο και ενδιαφέρον. Το καλύτερο διάστημα για να κάνεις μία νέα αρχή είναι από τα μέσα του Φλεβάρη μέχρι τα μέσα του Απρίλη. Καλό είναι να έχεις προωθήσει όλα τα σημαντικά σχέδιά σου μέχρι τις 20 Αυγούστου καθώς αυτή είναι η ημέρα που ο Άρης θα περάσει στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 25 Μαρτίου. Ο Άρης από το ζώδιο της καθημερινότητάς σου, εγκυμονεί πολλή δουλειά, πολλές αγγαρείες, ένταση και άγχος. Στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς που θα είναι ανάδρομος, θα υπάρξει αναστάτωση λόγω ανατροπών στη δουλειά και καλό είναι εκείνη την περίοδο να αποφύγεις τα ξεκινήματα.

ΧΡΗΜΑ: Ο Κρόνος που θα βρίσκεται στον Υδροχόο και θα επηρεάζει τα οικονομικά σου, απαιτεί συνετή διαχείριση. Καλό είναι να φροντίζεις να αποταμιεύεις για να έχεις τη δυνατότητα να ανταπεξέλθεις σε περίπτωση που χρειαστεί να καλύψεις κάποιες έκτακτες ανάγκες σου. Το διάστημα Μαΐου – Οκτωβρίου είναι καλό για να αξιοποιήσεις την ακίνητη περιουσία σου για να βγάλεις ένα έξτρα εισόδημα ή να αρχίσεις μία επί πλέον επαγγελματική απασχόληση.

ΥΓΕΙΑ: Μέχρι τον Αύγουστο αν και θα αγχώνεσαι, οι αντοχές σου δεν θα σε εγκαταλείπουν. Από τις 20 Αυγούστου και μετά που ο Άρης θα επηρεάζει τον τομέα της υγείας σου, θα αρχίσουν τα προβλήματα καθώς θα αποδυναμώνεσαι ενεργειακά. Νευρικότητα, υπερένταση, άγχος και ευαισθησία. Να προσέχεις γιατί θα είσαι πιο επιρρεπής στις εμπύρετες αδιαθεσίες και στα ατυχήματα. Η άσκηση θα είναι πολύ βοηθητική για να εκτονώνεσαι.

ετήσιες

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με ψυχραιμία θα προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ TIP: Σημαντική χρονιά μαθητείας θα είναι το 2022. Οι εξελίξεις θα σε αναγκάσουν να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις. Ο κύριος άξονας των κινήσεών σου πρέπει να είναι η οριοθέτησή σου. Μαθαίνεις να μετατρέπεις τα παθήματα του παρελθόντος σε μαθήματα για το μέλλον και να λες το λυτρωτικό «όχι». Ίσως αυτό το «όχι» να αλλάξει τα δεδομένα σου αλλά θα γίνει το εφαλτήριό σου για να κερδίσεις τον εαυτό σου και να χαράξεις ένα μονοπάτι που θα σε οδηγήσει σε πιο ευτυχισμένα πεδία δράσης.

ΕΡΩΤΑΣ: Το 2022 αρχίζει με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω που σε προτρέπει να κοιτάξεις πίσω σου και να κάνεις τις απαραίτητες αναθεωρήσεις. Σου δίνει την ευκαιρία να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να συνειδητοποιήσεις αν είναι ή όχι καλυμμένες. Τον Μάρτιο, με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σου, θα πάρεις τις αποφάσεις σου και θα μπεις στη δράση με σκοπό να γεμίσεις τα κενά σου. Η περίοδος από τις 11 Μαΐου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου με τον Δία στον Κριό προσφέρεται για να κάνεις γνωριμίες και να φλερτάρεις με αρκετά αυξημένα ποσοστά επιτυχίας. Από τις 20 Αυγούστου ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των ερώτων σου, τους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 25 Μαρτίου 2023. Η αλήθεια είναι ότι θα σε ωθεί στα φλερτ και στο ερωτικό παιχνίδι. Η παγίδα που σου βάζει ο Άρης είναι να αφήσεις τον εγωισμό σου να κρατήσει τα ηνία των συμπεριφορών σου. Αν χαλιναγωγήσεις τις εγωιστικές σου τάσεις, θα έχεις πολλά να κερδίσεις. Στο τελευταίο δίμηνο που ο Άρης θα είναι ανάδρομος, μπορεί να ξαναβρεθείς με ένα πρώην ταίρι σου. Να θυμάσαι ότι όλη τη χρονιά ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και το αίτημά του είναι να αναλάβεις τις ευθύνες μιας σχέσης και να παίρνεις πολύ στα σοβαρά την προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Οι εκλείψεις του 2022 πραγματοποιούνται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που σχετίζεται με την οικογένεια, την καριέρα, την κοινωνική σου ζωή. Οι συγκεκριμένοι τομείς επηρεάζονται και από το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού. Φαίνεται ότι η χρονιά θα είναι πολύ κουραστική. Οι υποχρεώσεις σου δεν θα τελειώνουν σχεδόν ποτέ και θα είναι αρκετές οι φορές που θα ξεπερνάς τα όρια των αντοχών σου. Η αίσθηση ότι δεν σε καταλαβαίνουν ή ότι σε ανταγωνίζονται θα σε αναστατώνει ακόμη περισσότερο. Πρόσεχε τις κινήσεις σου γιατί μπορεί να πιεστείς σε βαθμό να κάνεις την επανάστασή σου. Αν θέλεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές ή αν φοβάσαι ότι το κλίμα στη δουλειά δεν είναι καλό για σένα, φρόντισε να έχεις έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης, Γενικά, μέσα στο 2022 μην επαναπαύεσαι. Το πέρασμα του Δία στον Κριό, Μάιο με Οκτώβριο, θα φέρει ευκαιρίες να γνωρίσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου.

ΧΡΗΜΑ: Το πιο πιθανό είναι ότι το 2022 θα είναι μία χρονιά πολλών εξόδων για την οικογένειά σου ή την ακίνητη περιουσία σου. Αν ξεκινήσεις κάποια ανακαίνιση ή βάλεις θεμέλια ακινήτου, υπολόγισε με προσοχή τον προϋπολογισμό σου γιατί μάλλον θα βγεις εκτός προβλέψεων. Αρωγός σου να κρατήσεις τις ισορροπίες θα είναι ο Δίας που μέχρι τον Μάιο και στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς θα βρίσκεται στους Ιχθύς.

ΥΓΕΙΑ: Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου η χρονιά γίνεται ιδανική για να χάσεις τα περιττά κιλά σου και να κόψεις τις βλαβερές για την υγεία σου συνήθειες. Επειδή θα χάνεις ενέργεια, θα είσαι σε υπερένταση και ίσως να μην έχεις καλό ύπνο, φρόντισε να προσέχεις πολύ, να παίρνεις βιταμίνες, να ασκείσαι αρκετά για να εκτονώνεσαι και να χαλαρώνεις.

ετήσιες

ΙΧΘΥΕΣ

Καινούριες γνωριμίες και συνεργασίες

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ TIP: Διευρύνονται οι ορίζοντές σου καθώς γνωρίζεις σημαντικούς ανθρώπους με τους οποίους θα συμπορευτείς είτε στην προσωπική σου ζωή είτε στη δουλειά. Θα σφύζεις από εμπνεύσεις και θα κάνεις πολλά σχέδια, αρκετά εκ των οποίων θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να πραγματοποιηθούν και να αποδώσουν καρπούς. Με πολλή δουλειά, αυτοπεποίθηση και προσήλωση στους στόχους σου θα κάνεις θαύματα μέσα στο 2022.

ΕΡΩΤΑΣ: Το 2022 μπαίνει με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω που αυξάνει τις πιθανότητες επανασυνδέσεων. Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 10 Μαΐου και στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς. Θα πριμοδοτεί το επόμενο βήμα στη σχέση σου. Θα βοηθήσει αν ο δεσμός σου είναι μακρόχρονος καθώς, αν το θελήσεις, θα βρεις τη φόρμουλα που θα σε βγάλει από το τέλμα και θα φέρει αέρα ανανέωσης στην προσωπική σου ζωή. Οι εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και ο Ουρανός προκαλούν αιφνιδιαστικά γεγονότα. Με την επίδρασή τους μπορεί να βρεθείς ενώπιον μοιραίων εξελίξεων που όσο κι αν σε ταράξουν, η τελική τους έκβαση θα είναι θετική. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου και είναι πολύ πιθανό ανάμεσά τους να κρύβεται το άτομο που θα καθορίσει την προσωπική σου ζωή. Μπορεί να κατακτήσεις ένα ταίρι που θα σε επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να αναθεωρήσεις τις απόψεις, πιθανώς και την κοσμοθεωρία σου. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι τον Άρη από τους Διδύμους που από τις 20 Αυγούστου θα προκαλεί πολλές εντάσεις. Τα ξεσπάσματα και τα νεύρα σου μπορεί να φέρουν κάποια συννεφάκια στον ορίζοντά σου αλλά και πάλι, με λίγη καλή θέληση, θα τα διώξεις. Το 2022 αν έχεις παγιδευτεί σε μία τοξική σχέση, θα βρεις το κουράγιο να φύγεις καθώς θα νιώθεις τη σιγουριά ότι το κενό σου θα καλυφθεί με τα καλύτερα που έρχονται…

ΚΑΡΙΕΡΑ: Με τον Δία στο ζώδιό σου αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις, συμφέρουσες συνεργασίες και συμφωνίες. Ο Ουρανός από τον Ταύρο θα σου δίνει έμπνευση και θα κάνεις πρωτότυπα σχέδια που, παράλληλα, θα είναι και πραγματοποιήσιμα. Αν θέλεις να κάνεις μία δυναμική αρχή, είναι προτιμότερο να τη δρομολογήσεις μέχρι τον Μάιο. Το διαδίκτυο, με τις ευλογίες του Ουρανού, είναι ένα τέλειο πεδίο δράσης είτε για μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα είτε για να προβάλλεις τη δουλειά σου. Από τις 20 Αυγούστου που ο Άρης θα περάσει στους Διδύμους, μπορεί να έχεις πολλά προβλήματα, κυρίως λόγω της πιεστικής καθημερινότητάς σου. Πιθανό είναι να υποστείς ανταγωνιστικές συμπεριφορές που, ωστόσο, δεν πρέπει να σε πτοήσουν. Θα περιφρουρήσεις τον εαυτό σου και τα συμφέροντά σου αν δεν παρασύρεσαι από τους κόλακες που μπορεί να καπηλευτούν τις ιδέες σου. Να θυμάσαι ότι το 2022 ο μόνος εχθρός της επιτυχίας σου θα είναι ο φόβος σου. Αγνόησέ τον και τόλμησε να διεκδικήσεις μία θέση στον ήλιο, αξιοποιώντας τα ταλέντα και τις ιδέες σου.

ΧΡΗΜΑ: Οι δουλειές σου θα αποδώσουν καρπούς. Από τις 11 Μαΐου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, με τον Δία στον Κριό, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις και πιθανώς κάποια έξτρα έσοδα. Το ίδιο διάστημα προσφέρεται για να κάνεις συμφέροντες διακανονισμούς. Στην νέα χρονιά καλό είναι να αξιοποιήσεις την ακίνητη περιουσία σου, τα ταλέντα, τις ιδέες σου για να εξοικονομήσεις ένα επί πλέον έσοδο.

ΥΓΕΙΑ: Ο Κρόνος από τον Υδροχόο επηρεάζει την υγεία σου καθώς βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα, φοβίες, ανεξέλεγκτα άγχη. Σε αποδυναμώνει ενεργειακά και σου προκαλεί νευρικότητα. Εντείνει την κυκλοθυμία σου και, πιθανώς, σου διαταράσσει τον ύπνο. Ο διαλογισμός, οι αποδράσεις στη φύση, η ψυχαγωγία είναι απαραίτητα. Κάνε οτιδήποτε σε χαλαρώνει, ιδιαίτερα μετά τις 20 Αυγούστου που βάζει και ο Άρης από τους Διδύμους το χεράκι του στο να αγχώνεσαι.

ετήσιες
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet