Χθες, 29 Δεκεμβρίου, ο Δίας πέρασε στους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Μαΐου του 2022. Στη συνέχεια θα περάσει στον Κριό και κινούμενος ανάδρομα θα μπει και πάλι στους Ιχθύς στις 28 Οκτωβρίου 2022 για να τους εγκαταλείψει οριστικά στις 20 Δεκεμβρίου 2022.

Οι Ιχθύς είναι ζώδιο που στην παραδοσιακή αστρολογία κυβερνάει ο Δίας. Συνεπώς η θέση αυτή για τον πλανήτη της επέκτασης είναι πολύ σημαντική τόσο για τις κοσμικές εξελίξεις όσο και για τις προσωπικές μας επιρροές. 

Ο Δίας από τους Ιχθύς μας διδάσκει ότι οφείλουμε να μη βλέπουμε αποκομμένα τα πράγματα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε ένα ενιαίο σύνολο. Είναι απαραίτητο να πιστέψουμε στο «η ισχύς εν τη ενώσει» και να αναπτύξουμε αισθήματα συμπόνοιας, αλληλεγγύης, αγάπης για τον πλησίον. Η ενσυναίσθηση, ο συναισθηματισμός και η ευαισθησία είναι οι συνδετικοί μας κρίκοι με το Δία και τις ενέργειές του από το ζώδιο των Ιχθύων. Ενσυναίσθηση, συναισθηματισμός, ευαισθησία που πρέπει να συνοδεύονται από διάκριση, ευφυία, πνευματικότητα.

Ο Δίας στους Ιχθύς θα είναι βοηθητικός για να διεκπεραιώσουμε υποθέσεις που εκκρεμούν, να δώσουμε ένα τέλος σε καταστάσεις που μας ταλανίζουν ώστε να μπορούμε να αφήσουμε το χώρο για να κάνουμε μια δυναμική αρχή. Μας εξωθεί στο να φιλοσοφήσουμε τη ζωή, να αναπτύξουμε την πνευματικότητά μας, να ασχοληθούμε με τον εσωτερισμό, το διαλογισμό, τον αποκρυφισμό. Στρέφει το ενδιαφέρον μας σε πιο εναλλακτικές μεθόδους θεραπειών και, γενικότερα, διατήρησης της ψυχικής και σωματικής μας υγείας. Ουσιαστικά, μας βγάζει από τη μουντή πλευρά της ζωής και μας δείχνει το ουράνιο τόξο μας. Για να το δούμε, ωστόσο, είναι απαραίτητο να καθαρίσουμε τις καρδιές μας, να δώσουμε συγχώρεση στον εαυτό μας και στους άλλους, να ονειρευτούμε με γνώμονα τα προσόντα, τα ταλέντα μας και την εποχή μας.

Σε κοσμικό επίπεδο ο Δίας από τους Ιχθύς θα ευνοήσει τις τέχνες, τις ιατρικές έρευνες και ανακαλύψεις. Θα ευνοήσει τις έρευνες σε θέματα ψυχικής υγείας και ψυχολογίας καθώς επίσης τις επιστήμες τις ωκεανολογίας και γενικότερα των κλιματικών θεμάτων που σχετίζονται με το υγρό στοιχείο. Παράλληλα, ωστόσο, είναι πιθανό να φέρει πλημμύρες και, γενικότερα, καταστροφικές συνέπειες που θα προέρχονται από το υδάτινο στοιχείο.

Σε επίπεδο ζωδίων και ωροσκόπων η επίδραση του Δία θα είναι η εξής:

ΚΡΙΟΣ: Σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα θα έχεις έναν φύλακα – άγγελο να σε προστατεύει.

ΤΑΥΡΟΣ: Διευρύνει τους κύκλους των φιλικών σου σχέσεων, των συμμαχιών, των συνοδοιπόρων σου. Νέοι, πιο μεγαλεπήβολοι στόχοι στο προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ευκαιρίες καριέρας, επέκταση επαγγελματικών δραστηριοτήτων, πιο επωφελής κοινωνική ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιτυχίες σε καριέρα που σχετίζεται με το εξωτερικό, σπουδές, επιμόρφωση. Ενασχόληση με φιλοσοφικά θέματα.

ΛΕΩΝ: Διεκπεραιώνεις επωφελώς οικονομικές υποθέσεις. Έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου ή κάνεις μια ερωτική σχέση που εκτός του σεξ σε συνδέει το έντονο ψυχικό δέσιμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νέες γνωριμίες, συνεργασίες, ευκαιρίες, ερωτικές σχέσεις. Οι προτάσεις και τα «I do» φέρνουν χαρά στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ: Αλλάζει η καθημερινότητά σας προς το καλύτερο καθώς θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για μία καλύτερη δουλειά. Να προσέχεις γιατί μπορεί να πάρεις κιλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καινούργιοι έρωτες, καινούργια πάθη. Αυξάνονται οι πιθανότητές σου να αποκτήσεις ένα παιδάκι. Δημιουργικά σχέδια στο προσκήνιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλή περίοδος για να κάνεις οικογένεια ή να την επεκτείνεις. Η ενασχόληση με την ακίνητη περιουσία σου θα αποδώσει καρπούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καινούργιες γνωριμίες, εποικοδομητικές συζητήσεις, φλερτ, επιβεβαιώσεις, ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με μεθοδικές κινήσεις και πολλή δουλειά θα αυξήσεις αισθητά το εισόδημά σου. Θα νιώθεις περισσότερη ασφάλεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Καινούργιες συνεργασίες και ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα.  

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet