Η Μεγάλη Εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη με αυτά τα 4 ζώδια καθώς έχουμε δύο μεγάλες πλανητικές αλλαγές οι οποίες θα φέρουν νέα δεδομένα.

Από σήμερα, Μ. Δευτέρα ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου των Ιχθύων. Η συγκεκριμένη όψη ενισχύει τον ρομαντισμό καθώς και τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες. Από την άλλη όμως, μπορεί να μας παρασύρει σε πλάνες και αυταπάτες, για αυτό απαιτείται προσοχή στο πώς αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους γύρω μας. Καλό θ ήταν να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην τους εξιδανικεύουμε. Σίγουρα αυτές οι μέρες δεν είναι ημέρες για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, αφού θ παρατηρήσετε ότι θα είστε συχνά αφηρημένοι και ίσως νιώσετε κόπωση και εξάντληση.

Η πρώτη πλανητική αλλαγή της εβδομάδας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 29/04/2024 στο ζώδιο της διακυβέρνησής της. Μπορεί η έλξη στις σχέσεις μας να είναι σημαντική, αλλά οι κοινές αξίες και απόψεις σε όλα τα θέματα είναι αυτό που μας κάνει να «κολλάμε» με τους άλλους. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο φέρνει μια πιο βαθιά διάσταση σε όλες τις σχέσεις και ιδίως τις ερωτικές.

Ο Πλούτωνας θα κάνει ακόμη μια φορά έντονη την παρουσία του με την εκκίνηση της ανάδρομης πορείας του στις 02/05/2024 και την Παρασκευή 03/05/2024 στο εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης από τον Κριό προς αυτόν. Η έντονη ενεργοποίηση του Πλούτωνα στο ξεκίνημα του μήνα έχει να κάνει με την αυξημένη διάθεση ελέγχου των πραγμάτων, αλλά μπορεί να οδηγήσει και σε διαμάχες με άτομα που έχουν δύναμη ή εξουσία.

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr

Ph. credits  JD Mason on Unsplash

Διάβασε επίσης:

Αριθμολογία: Τι δείχνει ο αριθμός 9 για την προσωπικότητα και τη ζωή μας

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet