Το Playboy αποστασιοποιείται από τον ιδρυτή Χιου Χέφνερ, καθώς η εταιρεία έρχεται αντιμέτωπη με μια κοινωνική κατακραυγή. Ο Χέφνερ ίδρυσε το Playboy το 1953 έχοντας από τότε εξελιχθεί σε μια παγκόσμια αυτοκρατορία.

Η σειρά ντοκιμαντέρ “Secrets of Playboy” έκανε πρεμιέρα, και η εταιρεία κατήγγειλε τις υποτιθέμενες «αποκρουστικές ενέργειες» του Χέφνερ και άλλων που κατονομάζονται. Το ντοκιμαντέρ χωρίζεται σε 10 μέρη και περιλαμβάνει συνεντεύξεις με αρκετούς από το προσωπικό του Χέφνερ, τον στενό κύκλο και παλαιότερες φίλες του, συμπεριλαμβανομένης της Χόλι Μάντισον. «Δεν συνειδητοποίησα ότι το να μπω στον κόσμο του Playboy ήταν μια επικίνδυνη επιλογή», είπε η Μάντισον μεταξύ άλλων.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Χιου Χέφνερ στο ντοκιμαντέρ “Secrets of Playboy”

«Ήταν αρπακτικό», είπε η πρώην φίλη του Χέφνερ, Σόντρα Τεοντόρ στην The Post. «Τον παρακολούθησα, έβλεπα το παιχνίδι του. Παρακολούθησα πολλά κορίτσια να περνούν από τις πύλες (του Playboy Mansion) φρέσκα και να φεύγουν κουρασμένα και ταλαιπωρημέναΜε περιποιήθηκε και έστρεψε το μυαλό μου ώστε να σκεφτώ ότι ο τρόπος του ήταν φυσιολογικός», είπε για τον Χέφνερ. «Με μύησε στα ναρκωτικά. Δεν είχα πιει ποτέ ένα ποτό ή ένα ναρκωτικό πριν πάω στο “Playboy Mansion”. Και το πρώτο μου βράδυ εκεί μου έδωσαν σαμπάνια και τα ναρκωτικά ήρθαν αργότερα». Μάλιστα, έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη πως ο Χέφνερ ήθελε το κατοικίδιό της στο παιχνίδι του!

«Πρώτα και κύρια, θέλουμε να πούμε: εμπιστευόμαστε και επικυρώνουμε τις γυναίκες και τις ιστορίες τους και υποστηρίζουμε σθεναρά τα άτομα που έχουν έρθει για να μοιραστούν τις εμπειρίες τουςΠιστεύουμε ότι η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας και οτιδήποτε λιγότερο είναι ασυγχώρητο», ανέφερε με επιστολή η εταιρεία.

Διάβασε τη συνέχεια και δες το βίντεο του ντοκιμαντέρ στο hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet