Σε ακούμε να ρωτάς νοερά: «Πόσες συνδρομές να κάνω πια ρε φίλε;». Και ένα δίκιο το έχεις. Το Netflix είναι, ας πούμε, δεδομένο με τις 5άδες του, τα κείνα και τα τούτα του. Το Disney+ έχει επίσης ένα σωρό έξοχες επιλογές σε θρίλερ, all time classic και πάει λέγοντας. Όλο και κάπου αλλού επίσης παίζει να τα «σκάτε» μηνιαίως για την επί της οθόνης διασκέδασή σας. Και τότε; Γιατί σας λέμε πως πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε (και μια) συνδρομή στο CINOBO;

Για τον απλό λόγο ότι αγαπάτε το σινεμά. Και το CINOBO είναι συνώνυμο της τέχνης του κινηματογράφου. Δεν είναι μόνο για «κουλτουριάρηδες» και «ψάξε με». Ναι, έχει και δύσκολες ταινίες, που θα σε παιδέψουν λίγο. Αλλά όταν μυηθείς σε αυτόν τον κόσμο, κατανοείς πως καλά τα franchise της Marvel ή και τα μπλοκμπάστερ, όμως υπάρχει και ένας άλλος παράλληλος σινεφίλ (κόσμος) γεμάτος διαμάντια.

Όπως τα κάτωθι που εντοπίσαμε για σένα. Βάλαμε 5, θα μπορούσαμε άνετα να βάζαμε… 105. Γιατί είναι πραγματικά μια – ελληνική παρακαλώ – πλατφόρμα από ανθρώπους που αγαπάνε το σινεμά για ανθρώπους που αγαπάνε το σινεμά. Τα λέει όλα πως μέσω του CINOBO δίνεται πριμοδότηση για να μπορούν οι συνδρομητές να απολαμβάνουν δωρεάν ταινίες στη μεγάλη οθόνη.

Καταπληκτικά θεματικά αφιερώματα, guest picks εκλεκτών καλεσμένων, δυνατές πρεμιέρες, ταινίες που δεν θα δεις πουθενά αλλού, τώρα τελευταία πρόσθεσε στο μενού του και σειρές, ναι, το CINOBO αξίζει να είναι στις επιλογές μας…

5 ταινίες για να κάνεις συνδρομή τώρα στο CINOBO

γιος του Σαούλ

Τη χρησιμοποιούμε πολύ συχνά τη λέξη εμείς οι δημοσιογράφοι, εν προκειμένω όμως είναι ως και light. Ο Γιος του Σαούλ είναι μια συγκλονιστική ταινία. Σε όλα της. Κάθε της δευτερόλεπτο σε χτυπάει σαν γροθιά.

Μια ιστορία επιβίωσης όταν όλα μοιάζουν χαμένα και παραδομένα στο χειρότερο σκοτάδι της ανθρώπινης (;) υπόστασης, που μας μεταφέρει στην εποχή της φρίκης του Ολοκαυτώματος. Κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει, όλοι πρέπει να (το) δουν.

Cinobo

Boiling Point (Σημείο Βρασμού)

Πώς είναι η ζωή ενός σεφ κουζίνας fine dining; Πώς είναι κάθε στιγμή στην κουζίνα, χωρίς ωραιοποιήσεις μήτε φτιασιδώματα; Αν το The Bear είναι η must see σειρά επί του θέματος, το Boiling Point είναι το κινηματογραφικό του αδελφάκι.

Γυρισμένο με ένα και μόνο πλάνο, σε κάνει να βιώνεις κάθε στιγμή με ένταση, βιώνοντας έτσι μία συνεχή έκρηξη συναισθημάτων ως το ξέσπασμα του τελικού «σημείου βρασμού». Ένας μικρόκοσμος που θα σε ακολουθεί καιρό μετά τη θέασή του…

Cinobo

Μάθε τι υπόλοιπες στο Intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet