Χριστούγεννα χωρίς Harry Potter Marathon δεν γίνεται, οπότε με το που ανακοινώθηκε το reboot με τους πρωταγωνιστές των ταινιών,  το παιδί μέσα μας άρχισε τον πανηγυρισμό του! Το reboot θα έρθει στις οθόνες μας 01/01/2022 από την Warner Bros για την ΗΒΟ ΜΑΧ και μετράμε αντίστροφα όχι μόνο για την αλλαγή του χρόνου αλλά και για την επανένωση των τριών αγαπημένων μας φίλων!

Είστε έτοιμοι για την επιστροφή στο μαγικό Hogwarts; Με αφορμή τα 20 χρόνια από την πρώτη ταινία, οι Daniel Radcliff, Emma Watson και Rupert Grint επιστρέφουν στο σχολείο που όλοι θα θέλαμε να έχουμε πάει, κάθονται στους καναπέδες του common room του Gryffindor και συζητούν για την τεράστια περιπέτεια που έζησαν!

Εκτός από τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές, στο special επεισόδιο θα εμφανιστούν και πολλοί άλλοι ήρωες των ταινιών όπως οι Robbie Coltrane (Hagrid), Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) και Ralph Fiennes (Voldemort)!

harry potter

Tη σκηνοθεσία του special επεισοδίου έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης των δύο πρώτων ταινιών του Franchise, Chris Colombus και θα ονομάζεται Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts. Τι ακριβώς θα παρακολουθήσουμε, δεν έχει γίνει γνωστό αλλά σίγουρα θα δούμε αποκλειστικά πλάνα για το πώς γυρίστηκαν οι ταινίες ενώ θα περιλαμβάνει πολλές συζητήσεις και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές!

Το «αγόρι που έζησε», ο Harry Potter, κατά κόσμον Daniel Radcliff δήλωσε πως εάν μπορούσε να επιλέξει τον ρόλο του θα ζητούσε να ενσαρκώσει  …κάποιον άλλον: «Αν έπαιζα σήμερα, μάλλον θα επέλεγα τον Sirius ή τον Lupin. Αυτοί ήταν πάντα οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες. Τους αγαπώ».

harry potter
Daniel Radcliff

Ο Rupert Grint σε συνέντευξή του στο Εsquire τον Μάρτιο του 2021 είχε δηλώσει για το reunion: «Νομίζω ότι το να γυρίζαμε πίσω τώρα θα ήταν… δεν μπορώ να το φανταστώ. Αλλά ποτέ μην λες ποτέ! Νομίζω αν συμμετείχαν όλοι, θα ήταν ωραία. Αλλά προς το παρόν, άστο».

harry potter
Rupert Grint

O Tom Felton, o οποίος ενσάρκωσε τον Drago στις ταινίες, είπε πως εάν γινόταν κάποιο remake των ταινιών στο μέλλον θα ήθελε να ενσαρκώσει τον Lucius:

«Η ελπίδα μου είναι πως αν αυτό γίνει πραγματικότητα, θα είμαι αρκετά μεγάλος για να ενσαρκώσω τον Lucius. Δώστε μου ακόμα 15 χρόνια και θα έρθω πίσω να παίξω τον Lucius. Θα τo έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη».

harry potter
Ο Tom Felton σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με λεζάντα “Back to School”

Εμείς πάντως είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή των αγαπημένων μας ηρώων στη μεγάλη οθόνη, για περισσότερα ξόρκια και κυρίως για λίγη ακόμα μαγεία!

Διαβάστε επίσης: 10 πράγματα που μάθαμε από τις ταινίες του Walt Disney

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet