Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρία Πρωτόπαππα στη Ναταλία Γερμανού και στο “Καλύτερα δεν γίνεται”. Η “Μαρίνα” του Σασμού που μιλάει χωρίς καν να ανοίξει το στόμα της, με ένα μόνο βλέμμα της, με την ενέργεια που μεταδίδει το σώμα της έχει συγκλονίσει φέτος με την ερμηνεία της ως τηλεοπτική μαμά του δολοφονημένου Πετρή.

Στη συνέντευξη αναφέρθηκε στον άνθρωπο που την ενέπνευσε και τον οποίο μελέτησε για να υποδυθεί τη χαροκαμένη μάνα και να βγάλει από μέσα της τη συγκλονιστική κραυγή που έκανε τα social media να γράψουν διθυράμβους. Και αυτή είναι η μητέρα του Παύλου Φύσσα.

«Ισχύει ότι εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα. Δεν ήταν το μόνο μου μοντέλο, με την έννοια της τεχνικής της δουλειάς μου. Μου αρέσει να παίρνω από αληθινούς ανθρώπους γιατί η μυθοπλασία έχει αξία για μένα και η δική μου δουλειά έχει αξία, όταν έρχεται από τη ζωή και επιστρέφει στη ζωή την πραγματική και στους ανθρώπους. Είχα μια εμπειρία μιας πολύ αγαπημένης μου κυρίας, που πια δεν είναι στη ζωή, η οποία έχασε πολύ νέα τον γιο της…»,είπε η Μαρία Πρωτόπαππα με φωνή που κόμπιασε και σταμάτησε για να πει νερό!

«Είχα την αγαπημένη μου Μαρία στο μυαλό μου και μαζί την κυρία Φύσσα και τόσες άλλες γυναίκες που δεν έχει νόημα να τις κατονομάσω. Βέβαια τον τρόπο της αντιμετώπισης τον εμπνεύστηκα και από μια ιστορία που μου είπε η κυρία Γκίκα. Προσπάθησα να «μαγειρέψω», να ζυμώσω, κάποιες ιστορίες μαζί, για να βρω τον τρόπο για να αντιδράσω σε όλο αυτό. Με άγνωστα βεβαίως αποτελέσματα. Είναι ένα ρίσκο…», συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια του Σασμού.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet