Το Alpha Males είναι ισπανική σειρά. Ένα μείον για εμένα που δεν μου αρέσουν οι ισπανικές σειρές (σταυρώστε με). Μου την πρότεινε η αγαπημένη μου συνάδελφος η Ευαγγελία επειδή είχα βάλει μαύρα μετά το τέλος της σειράς Valhalla. Έκατσα λοιπόν την προηγούμενη Κυριακή και το είδα. Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές που θέλουν να σου περάσουν ένα μήνυμα με το ζόρι, με καταπιέζουν ακόμα κι αν συμφωνώ με το μήνυμα. Η συγκεκριμένη σειρά είναι από τις πιο ανάλαφρες και διασκεδαστικές που μπορεί να δεις.

Μια παρέα 4 φίλων με πολύ διαφορετικές ζωές περνάει από διάφορες φάσεις. Ο ένας χωρισμένος με μια κόρη σεξουαλικά απελευθερωμένη. Ο άλλος σε έναν γάμο που υπάρχει αγάπη αλλά ασφυκτιά. Ο τρίτος που απατά από… συνήθεια και ο τέταρτος που δεν μπορεί ποτέ να αισθάνεται κατώτερος.

Alpha males

Μέσα από ξεκαρδιστικές περιπέτειες, συζητήσεις αλλά και καθημερινά γεγονότα οι 4 φίλοι μαθαίνουν πράγματα για τον εαυτό τους, τη συμπεριφορά τους και τον κόσμο γύρω τους που αλλάζει. Καταλαβαίνουν πως ορισμένες φορές πρέπει να προσπαθείς για να γίνεις καλύτερος και να είσαι ανοιχτός σε κάθε νέο μάθημα και κάθε νέα εποχή. Γιατί η αλλαγή θα έρθει και θα πάρεις το μάθημά σου ακόμα και με τον σκληρό τρόπο!

Τι είναι ανδρισμός; Τι είναι σεξισμός; Πότε αυτό που θα πω είναι προσβλητικό για κάποιον άλλο; Είμαστε ομοφοβικοί; Αυτή παρέα των 4 θα εξερευνήσει αυτά και πολλά περισσότερα σε μια σειρά που θα σε κάνει να γελάσεις κι ίσως να σκεφτείς μερικά πράγματα παραπάνω!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet