Καλεσμένος της εκπομπής ” Χαμογέλα και πάλι” με τη Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς και ο ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο Δημήτρη Λιγνάδη και στη φιλία τους, ενώ σχολίασε την υπόθεση που τον οδήγησε στη φυλακή. 

Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Ότι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη, αυτή είναι η κατάθεση η δική μου. Εγώ πέρασα καταπληκτικά με αυτόν τον άνθρωπο.”

Σχολιάζοντας τη σχέση τους, αλλά και τις καταγγελίες είπε: “Με βοήθησε πάρα πολύ στο να ανακαλύψω καλλιτεχνικά όλο αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες, οπότε όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική. Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα, τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα μεγάλη λύπη και στεναχώρια για τον άνθρωπο αυτόν για τον οποίο καταλάβαινα ότι εκείνη την στιγμή βρίσκεται σε μια κόλαση,”

Συνέχισε λέγοντας “Για να είμαι και ξεκάθαρος, εγώ το πρόσωπο που γνώρισα στον Δημήτρη Λιγνάδη είναι αυτό που περιγράφω. Ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί κι η άλλη πλευρά. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή εγώ. Ας μιλήσει η Δικαιοσύνη». Και ολοκλήρωσε: “Είναι σαν το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο να αλλάζει. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω. Περιμένω να αποδειχτεί νομικά. Εγώ μέσα μου κρατάω αυτό που έζησα με το Δημήτρη. Είναι μια τραγωδία για τα θύματα και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Είναι μια παθολογία που χρήζει κάποιας θεραπείας.

Η συνέντευξη του αυτή ωστόσο, προκάλεσε αντιδράσεις και στάθηκε αφορμή για να οργιάσει το twitter, κάνοντας το Σάκη Ρουβά να σπεύσει να απαντήσει:

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!