Είναι Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, από αυτά που το Instagram σου εξακολουθεί να σου εμφανίζει στιγμές των διαδικτυακών σου φίλων σε νησιά. Αν πάλι εσύ είσαι κάπου στην Αθήνα ή στο εξοχικό και απολαμβάνεις στιγμές χαλάρωσης, τότε το αποψινό βράδυ είναι ιδανικό για Disney Plus.

Και όχι μόνο για Disney Plus, αλλά για Marvel. Για να ταξιδέψεις έστω και νοερά στο κινηματογραφικό της σύμπαν, που ακόμα κι αν έχεις δει όλες τις ταινίες μία φορά, θέλεις να της παρακολουθήσεις και δεύτερη. Είναι από αυτές τις ταινίες που ακόμα κι αν γνωρίζεις το φινάλε, η πλοκή τους σε συνεπαίρνουν ξανά.

Αν λοιπόν έχεις στην καρδιά σου την Marvel, τότε εμείς σου προτείνουμε τις ακόλουθες πέντε ταινίες στο Disney Plus:

Spider-Man: No Way Home

Disney Plus

Δε νοείται να αναζητάς ταινία στο Disney Plus και να μην είναι στη λίστα σου το «Spider-Man: No Way Home». Μια ταινία που αποτελεί και το τέλος ενός franchise, ενός από τους πιο αγαπημένους μας υπερήρωες των παιδικών (και όχι μόνο) χρόνων.

Η υπόθεση της ταινίας αφορά την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Spiderman, που έχει ως αποτέλεσμα η ζωή του Πίτερ Πάρκερ και των φίλων του να μετατραπεί σε ζωντανή κόλαση. Έτσι, αυτός καταφεύγει στη βοήθεια του Δόκτορα Στρέιντζ, ο οποίος επιχειρεί να ρίξει ένα ξόρκι λησμονιάς στον πλανήτη, με καταστροφικά όμως αποτελέσματα.

Δες την ταινία απόψε στο Disney Plus.


Infinity War

Disney Plus

Ήταν η πιο αναμενόμενη ταινία για το 2018. Το Infinity War κέρδισε τις εντυπώσεις ως μια θεαματική περιπέτεια φαντασίας, την οποία -αν δεν έχεις δει- μπορείς να την παρακολουθήσεις στο Disney Plus , καθώς αυτό το έπος είναι να το βλέπεις ξανά και ξανά, αφού συγκεντρώνει ένα πολύ αγαπητό καστ ηθοποιών. 

Όσον αφορά την υπόθεση, ο πανίσχυρος Thanos επιτίθεται στο σκάφος των Ασγκαρντιανών και κλέβει ένα από τα έξι πετράδια της αιωνιότητας. Ανάμεσα σε αυτόν και τα υπόλοιπα τέσσερα, η απόκτηση των οποίων θα σημάνει την καταστροφή του μισού σύμπαντος, στέκουν μόνον οι Εκδικητές.

H ιδανική επιλογή στο Disney Plus που θα σου χαρίσει ένα υπέροχο βράδυ.

Μάθε τα υπόλοιπα φιλμ που μπορείς να παρακολουθήσεις στο Disney Plus στο Intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet