Για τους βασιλόφρονες και τους αρνητές, το The Crown έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix. Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, προσφέρει μια φανταστική δραματοποίηση της ζωής της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και των πολιτικών και προσωπικών γεγονότων που διαμόρφωσαν τη βασιλεία της.

Ξεκινώντας στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο του 2016, το σόου καλύπτει τα πάντα, από τη στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ, τη γέννηση των τεσσάρων παιδιών της και το «Annus Horribilis» της το 1992, μέχρι τον γάμο και το διαζύγιο του Βασιλιά Καρόλου και της Νταϊάνας τη δεκαετία του ’90. Και τώρα, ένα χρόνο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, τον Σεπτέμβριο του 2022, το τελευταίο μέρος της σειράς πρόκειται να προβληθεί στο Netflix σε δύο μέρη.

Ο δημιουργός του The Crown, Peter Morgan, φέρεται να είπε ότι η κάλυψη γεγονότων που έχουν συμβεί τα τελευταία δέκα χρόνια δεν θα άφηνε αρκετό χρόνο για να αποκτήσει τη δική του οπτική. Για το λόγο αυτό, επιβεβαιώθηκε ότι η έκτη σεζόν θα είναι η τελευταία της σειράς. Έτσι, καθώς περιμένουμε υπομονετικά τον Νοέμβριο, εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την έκτη σεζόν του The Crown.


Ποιος πρωταγωνιστεί στην έκτη σεζόν του The Crown;
Η Imelda Staunton θα παίξει τη βασίλισσα Ελισάβετ II στην τελευταία σεζόν του σόου, όπως έκανε και στην πέμπτη σεζόν.
Μαζί με την Imelda, οι Dominic West, Jonathan Price και Lesley Manville θα επαναλάβουν τους αντίστοιχους ρόλους τους από την 5η σεζόν. Και στο δεύτερο μέρος, τους ρόλους του πρίγκιπα William, του Prince Harry και της Kate Middleton θα υποδυθούν οι πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί Ed McVey, Luther Ford, και η Meg Bellamy.


Ποια χρόνια καλύπτονται στην έκτη σεζόν;
Αυτή η τελευταία σεζόν θα καλύπτει γεγονότα από το 1997 έως το 2005, καλύπτοντας έτσι μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές στην ιστορία της Βασίλισσας, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997, του Χρυσού Ιωβηλαίου της και του θανάτου της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας το 2002.

Υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκτη σεζόν του The Crown;
Η έκτη σεζόν του The Crown έρχεται σε δύο μέρη – το πρώτο στις 16 Νοεμβρίου και το δεύτερο στις 14 Δεκεμβρίου. Το πρώτο μέρος θα περιλαμβάνει τέσσερα επεισόδια και το δεύτερο μέρος θα περιλαμβάνει έξι.

Πιστεύεται ότι η παύση μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου μέρους θα γίνει μετά την απεικόνιση του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Στη συνέχεια, το δεύτερο μέρος θα καλύψει τον γάμο του Βασιλιά Κάρολου και της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, το χρυσό ιωβηλαίο της βασίλισσας και τη μετακόμιση του πρίγκιπα Γουίλιαμ στο Πανεπιστήμιο St Andrews, όπου συνάντησε την Κέιτ Μίντλετον.

Είναι αυτή η τελευταία σεζόν του The Crown;
Δυστυχώς, η έκτη σεζόν θα είναι η τελευταία δόση του The Crown. Η πρώτη σεζόν απεικόνιζε τη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Φίλιππο, δούκα του Εδιμβούργου το 1947 και έκτοτε κάθε σεζόν έχει καταγράψει τα υψηλά και τα χαμηλά της ζωής της ως η μακροβιότερη βασιλεύουσα Βρετανίδα μονάρχης.


Μιλώντας στο Broadcast Now, η Suzanne Mackie εξήγησε ότι ο δημιουργός του The Crown, Peter Morgan, αποφάσισε ότι το 2005 ήταν το κατάλληλο μέρος για να τελειώσει η σειρά.
«Ο Πίτερ το είπε πολύ ρητά, ότι απλά δεν μπορεί να γράψει κάτι αν δεν υπάρχει χρόνος για να αποκτήσει μια σωστή οπτική», είπε. Και νομίζω ότι πάντα ένιωθε ότι 10 χρόνια είναι ο ελάχιστος χρόνος που μπορεί να δει κάτι σε ένα ιστορικό πλαίσιο, για να του επιτρέψει να το καταλάβει πραγματικά. Δεν νομίζω ότι θα παρεκκλίνει από αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Μιμή Ντενίση για Βουγιουκλάκη: «Με συμπαθούσε, αλλά μου έκανε και βασανιστήρια»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet