Αν ψάχνεις μια παράσταση να γελάσεις μέχρι δακρύων, τότε αυτή είναι σίγουρα Το Σώσε. Πρόκειται για μια κωμωδία του Μάικλ Φρειν που είχε κάνει ξανά επιτυχία στην Ελλάδα το 1996. Τώρα επέστρεψε σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου. Μαρκουλάκη. Ένα έργο που βασίζεται στο λάθος. Kαι πρέπει να πάνε όλα λάθος για να πέτυχει.

Το σώσε

Μια κωμωδία που μας ανοίγει την αυλαία των… παρασκηνίων και μας δείχνει όλα όσα λαμβάνουν χώρα πίσω από τη σκηνή – τα λάθη, οι καθυστερήσεις, τα λάθος λόγια και οι παρεξηγήσεις ανάμεσα στον ηθοποιούς. Αυτά τα λάθη είναι που απογειώσουν την παράσταση!

Η κωμωδία χωρίζεται σε τρεις πράξεις: τη γενική πρόβα, την πρεμιέρα και την τρίτη πράξη που είναι απόλυτα ξεκαρδιστική γιατί τα λάθη ξεφεύγουν. Αυτή η παράσταση είναι μια κλεφτή ματιά σε όλα όσα γίνονται στην προετοιμασία μιας παράστασης, μπλέκοντας υπέροχα πραγματικότητα και μυθοπλασία.

Το σώσε

Τα σκηνικά είναι έντονα και χαρούμενα, όπως είναι και οι ερμηνείες. Ένα σκηνικό που έχει δυο όψεις: το τι βλέπει ο κόσμος αλλά και το τι γίνεται στα παρασκήνια.

Το σώσε

Όλα αυτά με έναν δυνατό θίασο που σου εγγυάται μια βραδιά ασταμάτητου γέλιου.

Πρωταγωνιστούν:
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σμαράγδα Καρύδη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Στεφανία Γουλιώτη, Γιώργος Χρυσοστόμου, Λένα Παπαληγούρα, Γιώργος Ψυχογυιός, Δάφνη Δαυίδ και Γιώργος Ζυγούρης

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Που παίζεται: Θέατρο Πάλλας, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet