Πάλι στον καναπέ θα την βγάλουμε το ΣΚ να ψάχνουμε μια ώρα τα προτεινόμενα του Netflix και να αναρωτιόμαστε γιατί το κάνουμε αυτό στον εαυτό μας αφού δεν έχει κάτι της προκοπής. Ευτυχώς, το ERTflix πάντα έχει κάτι που μας αρέσει (κι όταν λέμε πάντα, το εννοούμε).

Μια Αμερικανική Ληστεία

ERTflix

Η ασυνήθιστη και συναρπαστική αληθινή ιστορία τεσσάρων φίλων οι οποίοι, ενώ ζούσαν απολύτως φυσιολογικές ζωές, επιχείρησαν να φέρουν εις πέρας μια από τις πιο εξωφρενικές ληστείες στην ιστορία των ΗΠΑ. Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν έτσι όπως τα περίμεναν. Ο Spencer Reinhard, ο Warren Lipka, ο Eric Borsuk και ο Chas Allen είναι τέσσερις φίλοι που ζουν μια συνηθισμένη ζωή στο Κεντάκι. Μετά από μια επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο της Τρανσυλβανίας, o Λίπκα σκέφτεται να κλέψει τα πιο σπάνια και πολύτιμα βιβλία από τη βιβλιοθήκη του σχολείου. Εξαιρετικά “παρακολουθήσιμο”. Μιλάμε για 12 εκατομμύρια δολάρια σε σπάνια βιβλία και μια ηλικιωμένη κυρία που τα φυλάει! Barry Keoghan και Evan Peters, δυο λόγοι για να την δείτε. Ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή στον κατάλογο του ERTflix.

Το Αριστούργημά μου

ERTflix

Ο Αρτούρο είναι ένας γοητευτικός, εκλεπτυσμένος και αρκετά αδίστακτος γκαλερίστας. Έχει τη δική του γκαλερί στο κέντρο του Μπουένος Άιρες, μια πόλη που τον συναρπάζει. Ο Ρένζο είναι ένας δύστροπος καλλιτέχνης, ένας πικρόχολος ζωγράφος σε σαφή παρακμή. Μισεί οποιαδήποτε μορφή κοινωνικότητας και ζει απομονωμένος σε ένα απεριποίητο σπίτι. Παρόλο που τους δύο άντρες τους συνδέει μια παλιά φιλία, δε συμφωνούν σχεδόν σε τίποτα. Οι απόψεις και οι ιδέες τους είναι τόσο αντίθετες, που δημιουργούν συνέχεια μεταξύ τους μεγάλες εντάσεις και συγκρούσεις. Ωστόσο, παρά τις διαφορές αυτές, είναι σπουδαίοι φίλοι. Και αυτή η κωμωδία είναι γι’ αυτή τη φιλία και τις συνέπειες της. Μια μέρα, ο Αρτούρο βρίσκει μια λύση σε όλα τα προβλήματά τους, αλλά το σχέδιο που καταστρώνουν αποδεικνύεται πιο τρελό και πιο ριψοκίνδυνο από ό,τι περίμεναν αρχικά. Kομεντί χαρακτήρων. Η χημεία μεταξύ των δύο ανδρών είναι απολύτως πιστευτή. Ο σεναριογράφος Andres Duprat γνωρίζει ξεκάθαρα τον κόσμο της τέχνης, καθώς διετέλεσε και διευθυντής του MNBA, του Εθνικού Μουσείου Καλών Τεχνών της Αργεντινής.

Ανακάλυψε τις υπόλοιπες ταινίες του ERTflix στο Provocateur.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet