Φημίζεται για τις έξυπνες και ειρωνικές ατάκες του και αυτές ήταν που με τα χρόνια τον ανέβασαν στην πρώτη θέση του άτυπου -ίσως και αχρείαστου- ranking για το ποιος ήταν ο καλύτερος χαρακτήρας των Friends. Στη σειρά, βέβαια, όλοι οι βασικοί χαρακτήρες ήταν αστείοι με τον δικό τους τρόπο. Ο Τζόι ήταν ο εαυτός του, ο Ρος ήταν αδέξιος, η Φοίβη κάπως ιδιαίτερη, η Μόνικα ιδιόρυθμη και η Ρέιτσελ λίγο καλομαθημένη. 

Ο Τσάντλερ, όμως, ήταν μία κατηγορία από μόνος του. Ίσως αυτό οφείλεται στη σαρκαστική του διάθεση που συχνά περιπλέκεται με αναλαμπές ευφυίας, ίσως πάλι οφείλεται στον ηθοποιό που τον υποδύεται. Θα πάμε με το δεύτερο -για πολλούς λόγους. Ο σημαντικότερος από αυτούς, είναι ότι ο Μάθιου Πέρι έκλεισε τα 54 χρόνια ζωής και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, είναι εστιάσουμε σε μερικά από τα μαθήματα ζωής που παρέδωσε μέσω του χαρακτήρα του στην καλύτερη -για πολλούς- sitcom όλων των εποχών.

Αγκαλιάστε τον εαυτό σας όπως είναι

Ο Τσάντλερ μπορεί να γίνει απίστευτα άβολος. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα από τα πιο γοητευτικά χαρακτηριστικά του. Ποτέ δεν προσπαθεί να το κρύψει, το ανακοινώνει με την συμπεριφορά του σε όλους όσους συναντά. Ο Τσάντλερ δεν προσπαθεί να κρύψει αυτή την πτυχή του εαυτού του, ειδικά μεταξύ των φίλων του, και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που αγαπούν τόσο οι φίλοι του όσο και το κοινό στον χαρακτήρα του.

Μη φοβάστε να κάνετε αυτό που είναι καλύτερο για εσάς

Μερικές φορές το να είσαι ειλικρινής και να αντιμετωπίσεις τους φόβους και τις επιφυλάξεις σου, είναι αυτό που απαιτεί η ζωή από εσένα. Ο Τσάντλερ φοβόταν να χωρίσει με την Τζάνις, αλλά τελικά βρήκε τον τρόπο να το κάνει. Και μάλιστα περισσότερες από μία φορές. Είχε επίσης μια σοβαρή συζήτηση με τη μητέρα του για τα όσα του στοίχησαν στο παρελθόν. Επιπλέον, «πάτησε πόδι» όταν η Μόνικα ήθελε να ξοδέψει όλες τις οικονομίες τους για το γάμο τους. Ο Τσάντλερ έπρεπε να μάθει να κάνει το καλύτερο για εκείνον και να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Αν και δεν του ήταν εύκολο, το έκανε.

Τα ψέματα δεν οδηγούν κάπου

Στην 4η σεζόν, ο Τσάντλερ και η Ρέιτσελ συναντούν τυχαία την Τζάνις, η οποία αποφασίζει αμέσως ότι αυτή και ο Τσάντλερ είναι γραφτό να είναι μαζί. Δυστυχώς γι’ αυτήν, ο Τσάντλερ δεν αισθάνεται το ίδιο και επινοεί ένα τεράστιο ψέμα ότι πρέπει να μετακομίσει στην Υεμένη για δουλειά. Καθώς η Τζάνις αρνείται να φύγει από το πλευρό του, αναγκάζεται να μαζέψει τα πράγματά του, να μπει στο αεροπλάνο και να πάει όντως στην Υεμένη. Με απλά λόγια, τα ψέματα δεν οδηγούν κάπου, εκτός θέλετε να ταξιδέψετε στην Υεμένη.

Διάβασε τη συνέχεια στο provocateur.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet