Θα ξεκινήσουμε λέγοντας πως οι fan του GNTM περιμένουμε το make over πώς και πώς! Φέτος ήρθε κάπως πιο νωρίς και –ναι, πρέπει να το πούμε- δεν έγινε και φοβερό make over! Στα προηγούμενα μιλάμε για σοβαρές αλλαγές και φυσικά αντιδράσεις που έγιναν viral και τις αγαπήσαμε! Δεν θα ξεχάσουμε την Ειρήνη Στεριανού που της έκαναν κοντό μαλλί κι έκλαψε λίγο – αλλά έκατσε! Φέτος στο make over απλά τους κόψανε λίγο τις άκρες, τους άλλαξαν ελάχιστα χρώμα στο μαλλί, αλλά σε γενικές γραμμές σε κανέναν δεν μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

H πιο ευχάριστη έκπληξη ήρθε με τη Μελίνα στην οποία έκοψαν το μαλλί à la garçon και της το έκαναν ξανθό. Το κούρεμα της ταίριαζε εξαιρετικά και της χάριζε τύπο. Αυτό ήταν! Όλοι οι υπόλοιποι δεν υπέστησαν τρομερές αλλαγές, ούτε είχαν ιδιαίτερες αντιρρήσεις, εκτός από την Ειρήνη η οποία έκανε τη ζωή όλων δύσκολη με το πείσμα της και κυρίως με την άσχημη συμπεριφορά της. Οι αλλαγές στα αγόρια ήταν ανύπαρκτες.

Το χειρότερο κούρεμα που είδαμε ήταν της Ραφαέλας. Δεν ήταν απλά κοντό. Επανέφερε μια κακή μόδα αντρικών κουρεμάτων στα ‘20s τα οποία εξαφανίστηκαν για κάποιον λόγο!

Γενικότερα, οι αλλαγές στον νέο κύκλο του παιχνιδιού δεν έχουν πετύχει ιδιαίτερα, με αποκορύφωμα το γεγονός ότι φέτος ψηφίζουν και οι παίχτες. Οι πιστοί φαν του παιχνιδιού αναμένουμε λίγη από την παλιά αίγλη!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet