Η κα Λατινοπούλου έχει άποψη. Και πολύ καλά κάνει και έχει άποψη. Άλλωστε, όλοι έχουμε από μία! Όλοι μας έχουμε απόψεις και γνώμες που μπορεί να μην μοιραζόμαστε γιατί αφορούν κάποιο θέμα που δεν μας αγγίζει. Να το πω πιο απλά: δεν είναι δουλειά μας! Όπως, για παράδειγμα, δεν είναι δουλειά μας αν η Δανάη Μπάρκα έχει ή δεν έχει παραπάνω κιλά ούτε αν θα βγαίνει στην παραλία με το μαγιό της! Βέβαια, η κυρία Λατινοπούλου έχει άποψη όπως είπαμε και θεωρεί πως πρέπει να την εκφράζει συνέχεια βάζοντας στο στόχαστρο μια γυναίκα που δεν της έχει δώσει ποτέ σημασία και εκθέτοντάς τη σε bullying.

Στο story της αναφέρει: «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η Νο.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά». Άλλο ένα τεράστιο πρόβλημα στη χώρα μας είναι το bullying -και δη το διαδικτυακό- κι αυτό το πληρώνουμε ήδη. Το πληρώνουμε με παιδάκια που έκαναν εξαντλητικές δίαιτες για να μην τα λένε «χοντρά» κάτι έξυπνοι, με παιδάκια που έχασαν τη ζωή τους είτε με γρήγορο είτε με τραγικό αργό θάνατο, με διάφορες αρρώστιες όπως βουλιμία, ανορεξία και άλλες σοβαρές διατροφικές διαταραχές.

Λατινοπούλου

Στο μεταξύ, ας  μην σχολιάσουμε πόσο φασιστική είναι η αντίληψη της αρίας φυλής, πως όλοι πρέπει να είμαστε αδύνατοι, ψηλοί κι ωραίοι. Η δήλωσή της είναι άκρως επικίνδυνη γιατί δεν λέει κάτι που δεν ισχύει. Όντως είναι μεγάλο πρόβλημα η παχυσαρκία στην χώρα μας. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι το να είσαι παχύσαρκος δεν ισοδυναμεί με το να μην είσαι υγιής. Η παχυσαρκία γίνεται πρόβλημα όταν συνοδεύεται με ανθυγιεινή διατροφή που με τη σειρά της οδηγεί σε προβλήματα υγείας, πολλές φορές σοβαρά. Η λύση όμως δεν βρίσκεται στο να ανεβάσουμε την Δανάη Μπάρκα και να την εκθέσουμε στο πανελλήνιο, προσβάλλοντάς τη ανεπανόρθωτα ως λάθος πρότυπο και ουσιαστικά να λέμε «ορίστε μια άσχημη εικόνα». Αυτό είναι φασιστικό και ανήθικο.

Η κυρία Λατινοπούλου θα μπορούσε να μιλήσει για τη παχυσαρκία χωρίς να εκθέσει κανέναν. Όλο το υπόλοιπο είναι μια προσπάθεια να ασχοληθούμε μαζί της. Αυτές οι μέθοδοι είναι ο ορισμός του λάθος προτύπου. Του προτύπου, δηλαδή, που δείχνει στα παιδιά, όχι ότι η παχυσαρκία είναι κάτι κακό, αλλά ότι μπορείς να σηκώνεις στο διαδίκτυο όποιον θες αποκαλώντας τον «λάθος πρότυπο», εκθέτοντάς τον σε άπειρα σχόλια που κανείς δεν ξέρει πώς θα επηρεάσουν την ψυχολογία την ώρα που παράδειγμα η Δόμνα Μιχαηλίδου που προέρχεται από τον ίδιο χώρο, παλεύει να καταπολεμήσει τη βία και το bullying ανάμεσα στους ανήλικους.

Λατινοπούλου

Λυπάμαι που σας το λέω αλλά το λάθος πρότυπο είναι αυτό. Όχι η Δανάη Μπάρκα που είναι μια γυναίκα αξιοπρεπέστατη στη δουλειά και τις δηλώσεις της. Η Δανάη Μπάρκα μιλάει για αποδοχή, για αγάπη και ελευθερίες. Πάντως η Νέα Δημοκρατία την απέκλεισε από τις επόμενες εκλογές με ανακοίνωσή της. Παρακαλούμε, τον σκοταδισμό σας και σε άλλη παραλία! Καλό καλοκαίρι, κυρία Λατινοπούλου!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet