Πολλές φορές ψάχνοντας θέματα για το site, πέφτω πάνω σε αφορισμούς  του τύπου: 5 πράγματα που τον ξενερώνουν, 10 πράγματα να μην κάνεις στο πρώτο ραντεβού, 8 πράγματα που τον εκνευρίζουν πάνω σου. Γενικά, τι να διορθώσεις και τι να αλλάξεις για να μην ξενερώσει ένας τυχαίος τύπος που ήρθε στη ζωή σου και μπορεί να φύγει την ίδια μέρα! Πόσο, αλήθεια, μας νοιάζει ή καλύτερα μας αφορά η γνώμη των αντρών για το πώς θα είμαστε;

Σήμερα θα ακολουθήσω μιαν ανορθόδοξη διαδικασία και αντί να σου πω τι να προσέξεις για να μην τον ξενερώσεις, θα σου πω γιατί όλα αυτά τα κείμενα είναι τοξικά για εσένα αλλά και για την πιθανή σχέση που θες να χτίσεις με έναν άλλο άνθρωπο! Τι ξενερώνει λοιπόν, τους άντρες και γιατί δεν μας νοιάζει;

άντρες

1)      Να φοράς έναν τόνο make-up

Οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους βάφονται! Ειδικά αν έχουν να βγουν με κάποιον ραντεβού! Άλλες βάφονται ελαφριά, άλλες έτσι κι έτσι κι άλλες πιο βαριά! Δεν έχει σημασία αν αρέσει σε εκείνον που θα βγεις, σημασία έχει να αρέσει σε εσένα και να σε εκφράζει! Εάν δεν αρέσει το πώς βάφεσαι σε αυτόν με τον οποίο έχεις ραντεβού, μπορεί κάλλιστα να βγει με μια άλλη που κατά την… γνώμη του, βάφεται καλύτερα! Δεν χρειάζεται να αλλάξεις καμία από τις συνήθειές σου για κανέναν! Γνωστό ή άγνωστο!

2)      Το να έχεις «περισσή» αυτοπεποίθηση

Ναι. Αυτό αναφέρεται σε πολλά από τα άρθρα. Και ταιριάζει η απάντηση: δεν μας αφορά! Όποιος μπορεί να το διαχειριστεί! Δεν θα απαλύνεις καμία πλευρά της προσωπικότητάς σου και δεν θα «κατεβάσεις» για κανέναν τον εαυτό σου έτσι ώστε να αισθάνεται εκείνος πιο άνετα με τον δικό του. Είναι σαν να μας λέει κάποιος «να έχεις άποψη, αλλά να μην έχεις πολύ άποψη!», «να είσαι δυναμική αλλά όχι σε ενοχλητικό σημείο!».

άντρες

3)     Να μην έχεις σκοπό ή φιλοδοξίες

Αρχικά, δεν χρειάζεται όλη την ώρα να κυνηγάς έναν σκοπό ή να έχεις φιλοδοξίες! Είναι ωραίο να αράζεις μερικές φορές και να απολαμβάνεις τα κεκτημένα σου. Είναι εξίσου ωραίο να έχεις βρει τι θες να κάνεις στη ζωή σου και να έχεις τις υποθέσεις σου και την ρουτίνα σου τακτοποιημένες! Όποιος θέλει σκοπούς και φιλοδοξίες να βρει τις δικές του!

4)      Στους άντρες δεν αρέσουν οι ψηλοί τόνοι

Δηλαδή μην τσιρίζεις, άλλαξε τη φωνή σου γιατί μπορεί να ξενερώσει! Ε, ας ξενερώσει! Θα ζήσεις και χωρίς τον τύπο που τον ενοχλεί κάτι με το οποίο γεννήθηκες! Κι εσένα μπορεί να σε ενοχλεί η μύτη του ή το ύψος του αλλά δεν μπορείς να το αλλάξεις!

5)      Το να παίρνεις αχρείαστα ρίσκα μπορεί να μην του αρέσει

Και υπάρχει επεξήγηση στο άρθρο: “Αν ανήκεις στα κορίτσια που τους αρέσουν τα extreme sports για παράαδειγμα υπάρχει ένα όριο στο πόσο «extreme» μπορείς να είσαι!” Επίσης υπάρχει όριο στο τι μπορείς να γράψεις χωρίς να σκέφτεσαι (για τους συντάκτες τέτοιων αριστουργημάτων). Μπορείς να είσαι όπως θέλεις, να κάνεις όσα sports θες- extreme ή όχι- και να είσαι απλά υπέροχη! Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει ή δεν μπορεί να το διαχειριστεί, μπορεί να βρει κάτι στα μέτρα του! Ευτυχώς ζούμε σε ελεύθερη χώρα! 

άντρες

6)      Το να έχεις «κλασικά» χόμπι

Δηλαδή το μαγείρεμα για παράδειγμα γιατί δεν πρέπει να είσαι ούτε πολύ extreme αλλά ούτε και πολύ basic! Αν σου αρέσει το διάβασμα μπορεί να ξενερώσει! Το τι σε κάνει να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις τον ελεύθερό σου χρόνο είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου υπόθεση! Αυτός ας κάνει bungee jumping.

7)      Tο να είσαι party girl

Αλλά αυτός να βγαίνει με τους φίλους του, να πίνει και να διασκεδάζει γιατί είναι άντρας και το κέφι του θα κάνει. Αλλά εσύ να βγαίνεις με μέτρο! Μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να σε παρεξηγήσει! Ε, ας μας παρεξηγήσει!

άντρες

Η λίστα κανόνων για εμάς τις γυναίκες για να μην τύχει και ξενερώσουμε τον γαμπρό και την καλή μας τύχη, είναι ατελείωτη και βαθιά μισογυνίστικη, ενώ η αντίστοιχη λίστα για τους άντρες είναι δυσανάλογα μικρή! Οι άντρες έχουν μπάνιο- παντελόνι- πορτοφόλι έτοιμοι!

Μην ακολουθήσεις ποτέ με την λογική να αλλάξεις κάτι σε σένα για να σε βρει ελκυστική κάποιος άντρας! Αν είναι να πετύχει αυτή η συνύπαρξη, θα πετύχει επειδή θα είσαι ο εαυτός σου και μόνο!  

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet