10 Νοεμβρίου έχει ο μήνας κι είχαμε καιρό να δούμε έναν ωραίο τσακωμό με τα όλα του στην τηλεόραση. Φυσικά, ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη οι οποίες αντάλλαξαν τα ξίφη τους στο Twitter- γιατί τηλέφωνά μάλλον δεν υπάρχουν- κι έπρεπε να το μάθουμε όλοι.

Τη σπίθα στις ξανθιές κυρίες άναψε ένας χρήστης του Twitter που δημοσίευσε ένα απόσπασμα από την εκπομπή που συμμετέχει η Φωτεινή Πετρογιάννη με σχόλιο: «Πες κι εσύ μία κακία για την Σπυροπούλου. Θάψε την όσο θες. “Αποκάλυψε” ό,τι βλακεία σου κατέβει. Άλλωστε κανείς δεν θα ψάξει την αλήθεια. Κανείς δεν θα σου ζητήσει αποδείξεις γι’ αυτά που λες. Φτάνει να ικανοποιηθεί ο φθόνος κάποιων».

Εκεί ξεκίνησε ο χαμός. Άρχισε η Σπυροπούλου να κάνει Tweets άρχισε η Πετρογιάννη να απαντάει και να την παίρνει τηλέφωνα 3 παρά το ξημέρωμα να το λύσουν! Πόσο πίσω πρέπει να πάμε πάλι το επίπεδο; Γιατί πρέπει να αναβιώσουμε εποχές Χριστίνα Λαμπίρη, που το ψωμάκι μας ήταν να βλέπουμε τηλεπερσόνες να αλληλο-κράζονται σε live μετάδοση; Ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει το beef σας κι είναι αστείο.

Σπυροπούλου
Σπυροπούλου

Τι μας νοιάζει εάν η Πετρογιάννη μπήκε στην τηλεόραση επειδή την πρότεινε μια φίλη μια φίλη της. Ήταν αποτελεσματική στη δουλειά της και αξιοπρεπής συνεργάτης; Αυτό έχει σημασία. Όλους κάποιος μας έβαλε, κάποιος είπε μια καλή κουβέντα και δεν είναι και τόσο μεμπτό τέλος πάντων. Επίσης θα πω και θα το αφήσω εκεί πως «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».

Εάν όντως η πρώην παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε άσχημη συμπεριφορά σε συνεργάτες της είναι κάτι που δεν το γνωρίζω. Βέβαια, για να φτάσει κάτι να ακούγεται τόσο έντονα και να το λένε τόσοι πολλοί σημαίνει πως τα πράγματα ήταν μάλλον πολύ χειρότερα από αυτό που γνωρίζουμε. Το ότι ζήτησε συγγνώμη είναι προς τιμήν της– δεν το κάνουν όλοι- όμως ίσως είναι λίγο too little too late που λένε και στο χωριό μου. Επίσης, η κυρία Σπυροπούλου είναι σε εγκυμονούσα κατάσταση, που σημαίνει ότι δεν την παίρνουμε τηλέφωνα μέσα στη βαθιά νύχτα να την ταράξουμε, και σε γενικές γραμμές δεν είπε και κάτι τόσο τραγικό στην εκπομπή της Μενεγάκη για να γίνει αυτός ο χαμός!

Είναι μια υπέροχη εποχή εκκαθάρισης. Οι άσχημες συμπεριφορές αρχίζουν να αποκαλύπτονται, η αποκαλύψεις να εισακούονται και τελικά οι άνθρωποι που τις έχουν να απορρίπτονται. Αυτό αρκεί! Τα μαλλιοτραβήγματα ανήκουν στο παρελθόν, σε μια εποχή που δεν έφτανες ψηλά με την αξία και τη δουλειά σου αλλά με το πόσο χαμηλά ήσουν διατεθειμένος να φτάσεις την αισθητική σου, την ηθική σου και τον εαυτό σου ολόκληρο! Σας παρακαλώ κυρίες μου- enough!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet