Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βιώνει τον τελευταίο χρόνο την απόλυτη ευτυχία, αφού στη ζωή της μπήκε ο γιος της, Βλάσης! Η παρουσιάστρια έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του καρπού του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και γι’ αυτό απέχει τηλεοπτικά.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην On Time, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από δύο περίπου χρόνια απουσίας. Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως θα βρίσκεται στον νέο κύκλο του J2US.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα επιστρέψει στο μουσικό show αλλά αυτή τη φορά όχι ως διαγωνιζόμενη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, η παρουσιάστρια θα αντικαταστήσει την Κατερίνα Στικούδη, η οποία ή θα έχει γεννήσει ή θα περιμένει να γεννήσει κατά την έναρξή του J2US στις 17 Φεβρουαρίου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως είπε αμέσως το μεγάλο «ναι», αφού, εκτός του ότι γνωρίζονται προσωπικά με τον Νίκο Κοκλώνη κι έχουν πολύ καλές σχέσεις, είναι μια δουλειά όπου θα απασχολείται μία φορά την εβδομάδα κι έτσι θα έχει άπλετο χρόνο να αφιερώνει στον γιο της.

Διαβάστε ακόμα

Χρήστος Δάντης: Το οργισμένο μήνυμα για όσους γελούσαν στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet