Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα μεγάλο τους όνειρο, το οποίο ήταν να ταξιδέψουν στις εξωτικές Μαλδίβες.

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες σε διακοπές μαζί με την μόλις τεσσάρων ετών κόρη του, η οποία έχει την ευκαιρία να απολαύσει μαζί με τους γονείς της, όμορφες εικόνες από το μοναδικό αυτό μέρος. Τόσο η Ελένη Χατζίδου όσο και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ενθουσιασμένοι που βρίσκονται στις Μαλδίβες και καθημερινά ζουν πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Παράλληλα, φροντίζουν να ανανεώνουν το feed τους στο Instagram με φανταστικές φωτογραφίες με φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά και το τροπικό τοπίο που τα περιβάλλει. Σε μία από τις αναρτήσεις της η Ελένη Χατζίδου έγραψε:

«Πρώτη φορά οικογενειακώς σ ένα τέτοιο μακρινό ταξίδι,αλλά να σου πω είναι μεγάλη υπόθεση να βρεις ανθρώπους που θα σε σε ξεαγχώσουν και θα τα ετοιμάσουν όλα για σένα! Επίσης το συγκεκριμένο νησί είναι kids friendly με πολλές δραστηριότητες για παιδάκια να ξέρεις!».

Ένα από τα highlight του ταξιδιού αυτού είναι το πικ – νικ που έκαναν όλοι μαζί σε ένα ιδιωτικό νησί πάνω στο οποίο δεν υπήρχε κανένας άλλος.

Ειδικότερα, η Ελένη Χατζίδου σημείωσε στη σχετική ανάρτησή της: «Σήμερα μας μεταφέρανε για να κάνουμε πικ νικ στο Sandbank. Ένα ιδιωτικό νησάκι 5 λεπτά με τη βαρκούλα από το ξενοδοχείο. Μοναδική εμπειρία να είσαι μόνος σου σ ένα ολόκληρο νησί και να απολαμβάνεις το πρωινό σου και τα τιρκουάζ νερά».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!