Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck κάνουν σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ψυχοθεραπεία για ζευγάρια, προκειμένου να σώσουν τον γάμο τους.

Το ζευγάρι φαίνεται να οδεύει προς το διαζύγιο. Από την επανασύνδεσή τους μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες που ήταν χωριστά, αποφάσισαν να παντρευτούν γρήγορα, αλλά τα προβλήματά τους ήταν εμφανή. Αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς απλά και μόνο κοιτάζοντας το πρόσωπο του Ben Affleck στις φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν σε καθημερινή βάση.

Στη Marca αναφέρεται πως το διαζύγιο είναι πιθανό, χωρίς ωστόσο οι πληροφορίες να επιβεβαιώνονται από επίσημη πηγή. Η Jennifer Lopez το τελευταίο διάστημα έχει απαθανατιστεί σε πολλά μέρη μόνη της, χωρίς τον Ben Affleck στο πλευρό της. Η τραγουδίστρια γιόρτασε την ημέρα της μητέρας με φίλους, ενώ ο Affleck ήταν στο Comedy Roast για τον Tom Brady του Netflix, ως καλεσμένος-έκπληξη.

Στο In Touch Weekly ισχυρίζονται ότι μίλησαν με άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού που αποκαλύπτει ότι οι δυο τους προσπαθούν να φτιάξουν τα πράγματα, κάνοντας ψυχοθεραπεία για ζευγάρια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι τσακώνεται με το παραμικρό.

Όπως υποστηρίζει η πηγή, o Affleck είναι αυτός που προσπαθεί περισσότερο γιατί δεν θέλει να αποτύχει ένας δεύτερος γάμος και τονίζει πως αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι όπως εξελίσσονται αυτή τη στιγμή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανακοινωθεί σύντομα το διαζύγιο. Το In Touch αναφέρει επίσης ότι ο ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι που αγόρασαν μαζί πέρυσι.

*Photo Credits: MEGA/GC Images

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: Το πρώτο επίσημο πορτρέτο του μετά την στέψη του

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet