Η Jennifer Lopez αποκάλυψε ένα τηλεφώνημα που της είχε κάνει η Jane Fonda, το οποίο αφορούσε την σχέση της με τον Ben Affleck.

Η Jennifer Lpez έκανε την αποκάλυψη στο νέο της ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Greatest Love Story Never Told», το οποίο μεταξύ άλλων, αναφέρει και την σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό πίσω, στο 2003. Όπως είπε, όταν αποφάσισε να τα βρει και πάλι με τον Ben Affleck, μετά από τόσα χρόνια που ήταν χωριστά, η ίδια δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την Jane Fonda.

Η συμβουλή της Jane Fonda

Όταν η τραγουδίστρια σήκωσε το τηλέφωνο, η Jane Fonda της είπε: «Πρώτα απ’ όλα, κάτι που θέλω να ξέρεις. Δεν ξέρω γιατί, αλλά νιώθω ότι έχω επενδύσει σε σένα και τον Ben και πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά θέλω αυτό να λειτουργήσει».

Στη συνέχεια, θέλησε να της εκφράσει την ανησυχία της σχετικά με τη σχέση τους. «Αυτή είναι η ανησυχία μου. Αισθάνομαι ότι προσπαθείς πολύ να αποδείξεις κάτι, αντί να το ζήσεις. Ξέρεις, σε κάθε φωτογραφία, φιλιέστε, αγκαλιάζεστε… », της είπε. Η Jennifer Lopez, την διαβεβαίωσε πως όλα αυτά που φαίνονται στον φωτογραφικό φακό, κάθε άλλο παρά «ψεύτικα» είναι. «Εμείς απλά ζούμε τη ζωή μας», της απάντησε η τραγουδίστρια.

Σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, ο Ben Affleck ωστόσο, παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε η σχέση τους να είναι τόσο δημόσια, όσο ήταν στις αρχές της δεκαετίας του ’00.

Διαβάστε επίσης:

Rita Ora: Τι αποκαλύπτει για τις κρίσεις πανικού της

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet