Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και έδωσε τη δική της απάντηση αναφορικά με τα όσα δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη για το bulling που δέχτηκε την περίοδο που παρουσίαζε τον «Πρωινό Καφέ».

Ειδικότερα, η Κατερίνα Γκαγκάκη επιβεβαίωσε πως η Ελεονώρα Μελέτη δέχτηκε πολύ μεγάλο bullying τόσο από τον Τύπο όσο και από ανθρώπους του χώρου, αναφέρθηκε στην έντονη πίεση που λάμβανε, ενώ περιέγραψε πως όσα συνέβαιναν τότε είναι αδιανόητα για το σήμερα.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη για την Ελεονώρα Μελέτη και το bullying που δέχτηκε στον «Πρωινό Καφέ»

«Μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα και με το χέρι όπου θες, ότι ασκήθηκε το απόλυτο bullying στην Ελεονώρα Μελέτη στον Πρωινό Καφέ. Αυτά τα οποία γίνονταν τότε, το έχω πει πολλές φορές, δεν θα τολμούσα να τα κάνω τώρα. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως μπορεί να πήρες τη ζωή ενός ανθρώπου και να είχαμε την απαίτηση να τη βάλουμε σε ένα τέτοιο καλούπι. Τώρα μου φαίνεται αδιανόητο. Μιλάμε τώρα για 15 με 17 χρόνια πίσω», είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι η Ελεονώρα αναφερόταν στους δημοσιογράφους. Ήταν μια εποχή που το ότι έφυγε η Ελένη Μενεγάκη από τον Πρωινό Καφέ ήταν μεγαλειώδες. Ήταν είδηση που δεν υπάρχει παρόμοια και ξαφνικά όλος ο κόσμος άρχισε να ασχολείται με έναν άλλον άνθρωπο, ο οποίος έπρεπε να γίνει Ελένη Μενεγάκη. Να υποστηρίξει το συγκεκριμένο format με τον ίδιο τρόπο».

Ήταν η πρώτη μου εβδομάδα. Εγώ ανέλαβα την Ελεονώρα και μου είπαν σε μια βδομάδα να την ξέρει όλη η Ελλάδα… Την κοιτούσα και εγώ. Νομίζω ότι ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν που της έκανε την πρώτη συνέντευξή της με εμένα παρούσα. Το θέμα ήταν που θα πήγαινε, τι θα φορούσε, με ποιον θα μιλούσε…

Ήταν ένα νέο κορίτσι, πάρα πολύ έξυπνο, πάρα πολύ ικανό που ξαφνικά της δόθηκε μια ευκαιρία που τότε εμφανιζόταν ως η ευκαιρία της ζωής της. Δεν ξέρω αν ήταν, πλέον θεωρώ ότι τίποτα δεν είναι ευκαιρία ζωής. Ήταν αρκετά μουδιασμένη τον πρώτο καιρό… ».

«Τότε, υπήρχε ένα έλεγχος της τελικής εικόνας. Δεν υπήρχε τότε η έννοια του bullying. Μετά τον τρίτο χρόνο κατάλαβε και εκείνη πως ήταν κάτι που δεν το ήθελε.Έχουμε μιλήσει πολλές φορές από τότε. Ένα από τα πράγματα που την ενοχλούσαν περισσότερο ήταν ο τρόπος που ο Τύπος το αντιμετώπιζε.

Τώρα λέμε για sites που γράφουν για ένα πρόσωπο και τέλος. Τότε ήταν βαρύ το να σε κρίνουν. Το τι έλεγαν, δεν υπήρχε…Ήταν βούτυρο στο ψωμί και ιδανική περίπτωση. Νομίζω ότι τότε μπαίναμε όλοι μπροστά. Το περιβάλλον ήταν αρκετά αγκαλιά. Έχω φωνάξει πολύ και έχω έρθει σε σύγκρουση με συντάκτες για την Ελεονώρα. Ήταν άδικοι», κατέληξε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Διαβάστε επίσης:

Νατάσσα Μποφίλιου: «Νιώθω ένα κόμπιασμα, όταν λέω ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά, γιατί νιώθω ότι θα κριθώ»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!