Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι μια πολύ επιτυχημένη ηθοποιός με σπουδαίες συνεργασίες και αξιομνημόνευτους ρόλους. Μάλιστα, φέτος το καλοκαίρι ενσάρκωσε με συγκλονιστικό τρόπο μια διαφορετική Μήδεια σε σκηνοθεσία του Φρανκ Κάστορφ.

Ωστόσο, μετά τον ολοκλήρωση των παραστάσεων στην Επίδαυρο η ηθοποιός ξεκίνησε τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά μαζί με καλές της φίλες. Μέχρι προχθές ήταν στην Ικαρία όπου και ανέβασε φωτογραφία από τη θάλασσα φορώντας μόνο το μπικίνι της, το οποίο αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα της.

Η Μαρία Ναυπλιώτου έγραψε κάτω από τη δημοσίευση της “Ικαρία♥️το νησί της μακροημέρευσης και της ευζωίας, το νησί των πανηγυριών και της χαλαρότητας, το νησί των αγαπημένων μου ανθρώπων, το νησί που ζει το Μαργαριταράκι μου”.

Η χαλαρή της διάθεση είναι ο ορισμός των διακοπών, αποδεικνύοντας ότι το καλοκαίρι θέλει ανεπιτήδευτες στιγμές μαζί με ανθρώπους που αγαπάμε. Θάλασσα, ήλιος και ένα μόνιμο χαμόγελο αισιοδοξίας.

Η ηθοποιός σκοπεύει να επισκεφτεί κι άλλα ελληνικά νησιά μεταξύ αυτών και τους Παξούς, ενώ αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο.

Διαβάστε επίσης:

Sandra Bullock: Σε βαρύ πένθος μετά την απώλεια του συντρόφου της

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!