Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν καλεσμένος στην «Ιδιωτική Κατακραυγή» την εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο YouTube, όπου μίλησε με ειλικρίνεια για την σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, την καριέρα του, αλλά και όσα έχει ακούσει για τη σεξουαλικότητα του.

Επιπλέον ο αγαπημένος τραγουδιστής είπε ότι πλέον θα ήθελε να αποκτήσει παιδί, ενώ μίλησε για τον χωρισμό του από η Ζέτα Μακρυπούλια και το πόσο τον επηρέασε ψυχολογικά, κάτι που είχε αντίκτυπο και στη φωνή του.

Μιχάλης Χατζηγιάννης για το ξεκίνημα της καριέρας του

«Με πέτυχε ο Γιώργος Νταλάρας 14 ετών έξω από ένα μαγαζί που είχε επισκεφθεί. Εγώ τραγουδούσα απ’ έξω και όταν εκείνος βγήκε, μου λέει: όταν έρθεις στην Αθήνα, να έρθεις να με βρεις. Θυμάμαι, επίσης, ότι την επόμενη μέρα μετά την απόλυση από τον στρατό, έπρεπε εσπευσμένα να πετάξω για Αθήνα. Με περίμενε ο Γιώργος Χατζηνάσιος για να πω το τραγούδι των τίτλων στο Άγγιγμα Ψυχής. Το κρατούσε, το “φρέναρε” καιρό για να το πω εγώ», είπε αρχικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Και συνέχισε: «Η τελευταία μου συνεργασία σε νυχτερινό κέντρο ήταν το 2009 με τους Onirama. Είπα ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που τραγουδάω σε μπουζούκια. Ήταν άλλα τα λεφτά τότε. Θα μπορούσε ένας καλλιτέχνης με τα ποσά που δίνονταν τότε να πει ότι σταματάω το τραγούδι και πάλι να έχει καβάτζα».

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκαθάρισε: «Δεν έχει γίνει ποτέ ούτε μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο, επειδή ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα».

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος 6μήνου τι έχεις πετύχει. Όταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την “πάτησες”. Πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο».

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα διατηρούμε πολύ καλές επαφές»

Τέλος, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφέρθηκε και στη Ζέτα Μακρυπούλια«Με τη Ζέτα διατηρούμε πολύ καλές επαφές. Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε. Τώρα πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί. Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι και πολύ καλός στο pole dancing. Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του, τού ανήκει και έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν».

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί έχει μετανιώσει για την ανατροφή των William και Harry – Ο τρόπος της Νταϊάνα

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet