Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» όπου αναφέρθηκε στο «The Voice», το οποίο απουσιάζει φέτος από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, αλλά και στο όνομα που θα δώσει στην κόρη του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πάνος Μουζουράκης έγινε πρόσφατα μπαμπάς και πλέον βιώνει την απόλυτη ευτυχία μαζί με τη σύζυγο του Μαριλού Κόζαρη.

Ο Πάνος Μουζουράκης για το όνομα της κόρης του

Όσον αφορά, λοιπόν, στο «The Voice», ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε πως φέτος δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση, με την παραγωγή να επιθυμεί να το «ξεκουράσει» μετά από τόσες σεζόν που βρίσκεται στον αέρα. Ειδικότερα, είπε:

«Το The Voice θα το ξεκουράσουμε λίγο γιατί καλό είναι να ξεκουράζονται αυτά τα φορμάτ. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους να γίνει κι αν θα είμαστε ξανά η ομάδα που ήμασταν. Θα εκμεταλλευτώ αυτόν τον χρόνο να κάνει κάτι δημιουργικό που είχα στο μυαλό μου καιρό και δεν είχα χρόνο να κάνω».

Σχετικά με το όνομα της κόρης του, ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε:

«Η ονοματοδοσία έχει γίνει ήδη, γιατί η βάφτιση είναι άλλο μυστήριο από την ονοματοδοσία. Λέμε να την αφήσουμε πρώτα να γαλουχηθεί. Είναι ένα πολύ σπουδαίο όνομα. Δε θα πω αν είναι από Ελλάδα ή εξωτερικό, αλλά θα σας αφήσω να καίγεστε με αυτό το ερώτημα», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί ο Fedez είναι ακόμα στο νοσοκομείο; Η Chiara Ferragni σπάει τη σιωπή: «Είμαι ευγνώμων»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet