Η Πόπη Τσαπανίδου μετά την παραίτηση της από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιστρέψει στο καθημερινό της πρόγραμμα και απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον εγγονό της.

Μάλιστα, μπορεί η γνωστή δημοσιογράφος να είναι μητέρα τριών κοριτσιών, όμως η αδυναμία που έχει στον εγγονό της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Η Πόπη Τσαπανίδου έχει εστιάσει σε όλα όσα την κάνουν χαρούμενη και έχει έρθει ξανά κοντά με τους δικούς της ανθρώπους, τους οποίους είχε στερηθεί εξαιτίας της πίεσης των εκλογών.

Και μπορεί το καλοκαίρι επίσημα να οδεύει στο τέλος του, παρόλα αυτά εκείνη συνεχίζει τα μπάνια και τις διακοπές της στην Ελλάδα. Σε πρόσφατη δημοσίευση της απεικονίζεται αγκαλιά με τον εγγονό της να κάθονται δίπλα στην πισίνα σε μια ομολογουμένως πολύ τρυφερή φωτογραφία, με θέα το απέραντο γαλάζιο.

«Αναγνωρίζοντας τις επιλογές που σου ανοίγονται στη ζωή. Εδώ για παράδειγμα, με τον Ettore συζητάμε αν θα διαλέξουμε παραλία και κουβαδάκια ή πισίνα και saltare; Καλοκαίρι! And the living is easy», σημείωσε η Πόπη Τσαπανίδου στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Χριστοπούλου- Γυμνή στον καθρέφτη της: «Όταν αρέσεις σε εσένα όλα τα άλλα είναι απλά τρίχες»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!