Η Cynthia Nixon μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που συγκέντρωσε τόσο το «Sex and the City», όταν είχε πρωτοβγεί, όσο και το spin-off του, το «And Just Like That».

«Ο κόσμος ήταν πάντα πολύ παθιασμένος με το “Sex and the City” και τώρα με το “And Just Like That”», δήλωσε στο Page Six στα 90ά ετήσια βραβεία της Drama League.

Η 58χρονη ηθοποιός σημείωσε, όμως, ότι και το «Sex and the City» δέχτηκε καταιγισμό επικρίσεων όταν ξεκίνησε να προβάλλεται το 1998. «Αισθάνομαι ότι το “Sex and the City” είναι τώρα εδραιωθεί στη μνήμη του κόσμου και έχει ένα συναισθηματικό δέσιμο με τον κόσμο, αλλά στην αρχή μας μισούσαν», αποκάλυψε και πρόσθεσε:

«Έλεγαν ξανά και ξανά: “Αυτές δεν είναι πραγματικά γυναίκες, είναι μεταμφιεσμένοι γκέι άντρες. Οι γυναίκες δεν μιλάνε έτσι. Οι γυναίκες δεν μιλούν έτσι για το σεξ». Η βραβευμένη με Tony ηθοποιός εξήγησε ότι το «And Just Like That» συνέχισε στην ίδια παράδοση ανατρέποντας τα πρότυπα και προκαλώντας συζητήσεις.

«Νομίζω ότι αυτό είναι το σπουδαίο στο “And Just Like That”», είπε. «Συνεχίζουμε να σπρώχνουμε τα όρια. Δεν πρόκειται να κάνουμε τα ίδια παλιά πράγματα που κάποτε ήταν σοκαριστικά και τώρα τα έχετε συνηθίσει».

Διαβάστε επίσης:

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Ζουν σαν δύο ξένοι μέσα στον γάμο τους

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet