Ο Τάσος Ιορδανίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε στην Δανάη Μπάρκα λεπτομέριες για τη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν δίστασε να μοιραστεί για πρώτη φορά δημόσια ότι πήγαινε στο ίδιο σχολείο με την Ελεονώρα Μελέτη!

«Με την Ελεονώρα Μελέτη ήμασταν στο ίδιο σχολείο, ελάχιστα μεγαλύτερη μου. Δεν κάναμε παρέα στο σχολείο, ήταν η ωραία… Συνεχίζει να είναι. Την κοιτούσαμε και τη θαυμάζαμε σαν μικρότεροι. Πού να μας δώσει σημασία σε εμάς τα σπόρια…» είπε ο Τάσος Ιορδανίδης στην Δανάη Μπάρκα.

«Έχω συνηθίσει την αρνητική κριτική. Η αρνητική κριτική ακόμα και κακοπροαίρετη να είναι, που εδώ δεν είναι, γιατί οι άνθρωποι έχουν την αγάπη τους και την αγωνία τους για τη σειρά, πάντα είναι εποικοδομητική και πάντα μπορεί να σε πάει κάποια βήματα παραπέρα. Μικρότερος στεναχωριόμουν, εκνευριζόμουν, απαντούσα κάποιες φορές, τώρα το πιο εποικοδομητικό που μπορεί να κάνει κάποιος είναι η ευελιξία γύρω από τα πράγματα και ότι μπορεί να γίνει καλύτερος μέσα από αρνητικό σχόλιο»,εξήγησε επίσης ο ηθοποιός.

Όλα όσα είπε ο Τάσος Ιορδανίδης

Διαβάστε επίσης:

Hannah Waddingham: Η έντονη αντίδραση της βραβευμένης ηθοποιού σε σεξιστική απαίτηση φωτογράφου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet