Ο Άγγελος Μπράτης είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Ο γνωστός σχεδιαστής και πρώην κριτής του GNTM μίλησε πρόσφατα γι’ αυτό σε συνέντευξή του στο “Πρωινό”.

Τώρα, ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε την ταυτότητα του συντρόφου του καθώς δημοσίευσε κοινά στιγμιότυπα από το νέο επαγγελματικό του βήμα που είναι η ταξιδιωτική εκπομπή στο Star, “Life is a beach”, η οποία έκανε πρεμιέρα το Σάββατο στις 13:40. Ο άνθρωπος που έκλεψε την καρδιά του σχεδιαστή είναι ο Σαράντος Γεώργιος και η αποκάλυψη έγινε από έναν φίλο τους, ο οποίος κοινοποίησε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της εκπομπής.

«Είμαι σε σχέση. Φτάνει; Αυτό! Δεν είναι η πρώτη μου σχέση. Είναι η τρίτη μου σχέση. Είμαι πιστός στη ζωή μου, πιστός άνθρωπος. Η πρώτη μου σχέση διήρκησε δέκα χρόνια. Μια απόφαση ζωής δεν είναι αυθόρμητη, είμαι πολύ αναλυτικός στο μυαλό μου. Όταν βλέπεις ότι τα πράγματα τα έχεις εξαντλήσει πρέπει να βάλεις και το συναίσθημα. Ερωτεύομαι παράφορα. Με έλκει η ανθρωπιά και η καλοσύνη. Θέλω να είμαι φίλος και ίσος, χωρίς καμία κριτική και ανταγωνισμούς», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης στην τηλεοπτική του συνέντευξη για τη σχέση του.

Ακόμη είχε τονίσει: «Αν είναι να είμαι με κάποιον είναι επειδή θέλω να περνάω ωραία. Τα απλά με ενδιαφέρουν. Δεν έχω σκεφτεί για γάμο και οικογένεια. Θα με ενδιέφερε πολύ να είναι όλα ίσα σε αυτήν την κοινωνία. Οι άνθρωποι να έχουν πραγματικά ίσα δικαιώματα και όχι μόνο ίσες υποχρεώσεις»

Άγγελος Μπράτης
Άγγελος Μπράτης
Άγγελος Μπράτης
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet