Η Άννα Κορακάκη έκανε γνωστή μια προσωπική της περιπέτεια. Μια περιπέτεια που κανείς μας δεν θέλει να ζήσει! Πώς είναι να αισθάνεσαι συνέχεια μια παρουσία από πίσω σου; Πώς είναι να μην νιώθεις ασφαλής; Πως είναι να κινδυνεύουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Πώς είναι να προσπαθούν να μπουν σπίτι σου ενώ είσαι μόνη σου; Πώς είναι να τα περνάς όλα αυτά και ταυτόχρονα να πρέπει να φέρεις μετάλλια στη χώρα σου; Η Άννα Κορακάκη δυστυχώς το έμαθε από πρώτο χέρι…

Με μια μακροσκελή ανάρτηση- εξομολόγηση ψυχής η Άννα Κορακάκη, η χρυσή μας Ολυμπιονίκης στο Ρίο, έκανε γνωστή την πολύ σοβαρή περιπέτειά της με έναν άνθρωπο που την παρακολουθούσε συνεχώς. Αγνοούσε τις συστάσεις του πατέρα της αλλά και της αστυνομίας οδηγώντας την πρωταθλήτρια να ζήσει τον απόλυτο τρόμο! Ο stalker της ήταν συνεχώς όπου βρισκόταν και η ίδια αλλά και οι οικείοι της. Έφτασε από τις ανθοδέσμες να κάψει το αυτοκίνητο του συντρόφου της και να επιχειρήσει να μπει με φίλο του στο σπίτι της.

Δυστυχώς, αν και Άννα δικαιώθηκε, αυτή η υπόθεση της άφησε πολλά τραύματα άλλα που φαίνονται και άλλα όχι. Παλεύει με μετατραυματικό στρες και ψυχοσωματικά νοσήματα ενώ «είχε παραλύσει ψυχικά». Ταυτόχρονα έπρεπε να κάνει προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, πίεση που οι περισσότεροι από εμάς δεν θα δεχτούμε ποτέ. Όλα αυτά είναι το θλιβερό αποτέλεσμα πράξεων άλλου.

Η ανάρτησή της:

Πως θα ξεχωρίσεις έναν stalker;

Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε και πρέπει να θυμάσαι πως είναι ένα πολύ σοβαρό αδίκημα! Ίσως δεν ξέρεις που πρέπει να τραβήξεις τη γραμμή, που σταματάει το ενδιαφέρον και αρχίζει το stalking με αποτέλεσμα να μπεις σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Το stalking λοιπόν μπορεί να έχει πολλές μορφές όπως για παράδειγμα:

 • Ανεπιθύμητα και επαναλαμβανόμενα τηλέφωνα στα οποία μπορεί να σε απειλεί ή όχι!
 • Το να δημιουργεί κάποιος ψεύτικα προφίλ συνεχώς για να μπορεί να σε παρακολουθεί online.
 • Κάποιος σε παρατηρεί, σε ακολουθεί ή εμφανίζεται συνεχώς όπου είσαι!
 • Σε περιμένει να τελειώσεις από τις δραστηριότητες ή τις υποχρεώσεις σου.
 • Αφήνει σημειώματα, δώρα ή αντικείμενα.
 • Διαδίδει ψευδείς φήμες που υποστηρίζουν το παραμύθι που έχει στο κεφάλι του.
 • Ποστάρει φωτογραφίες σου στα social ή σε chats.
 • Βανδαλίζει ή καταστρέφει περιουσιακά σου στοιχεία ή του περίγυρού σου.
 • Παραβιάζει το σπίτι ή το αμάξι σου.
 • Σου χακάρει τα social media.
 • Μαζεύει πληροφορίες για εσένα από όποιον σε γνωρίζει.

Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι- γυναίκες και άντρες- έχουν πέσει θύματα εμμονικών stalkers και πρέπει να ζουν με το τραύμα που τους άφησαν- και είναι πολύ σοβαρό! Είναι σαν να τιμωρείσαι για ένα έγκλημα που δεν έχεις διαπράξει εσύ. Είναι κάτι που ενώ δεν προκάλεσες πρέπει να παλέψεις μόνος! Η Άννα είναι μαχήτρια και θα τα καταφέρει!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!