Η Άννα Κορακάκη είχε μιλήσει δημόσια για τον stalker που για πέντε ολόκληρα χρόνια όχι μόνο είχε γίνει η σκιά της, αλλά έκαψε και το αυτοκίνητο του συντρόφου της.

Πριν δυο μήνες, το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καβάλας καταδίκασε σε κάθειρξη πέντε ετών έναν 34χρονο πυγμάχο από τη Γεωργία, αλλά ο φόβος της Ολυμπιονίκη είναι μεγάλος, αφού σε λίγο καιρό θα κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος.

Η Άννα Κορακάκη πριν λίγες μέρες, κατέρριψε ακόμη ένα παγκόσμιο ρεκόρ και μίλησε στην Καθημερινή και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Σπανέα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει δεχθεί απειλητικό μήνυμα από φίλο του δράστη.

«Δεν έχω βρει ακόμη καμία ισορροπία. Μου έχει αφήσει πολλά τραύματα. Όταν βρίσκομαι στη Δράμα γυρίζω συνεχώς και κοιτάζω πίσω μου. Είναι τρομακτικό ένα μυαλό που είναι απρόβλεπτο και αυτό μου το έδειχναν οι πράξεις του. Τα τελευταία τρία χρόνια είχε… ξεφύγει. Με έναν φίλο του έφτασαν στο σημείο να προσπαθήσουν να μπουν στο διαμέρισμά μου. Πήγαινε στις δουλειές των δικών μου ανθρώπων και δημιουργούσε προβλήματα. Ερχόταν ακόμα και στο σκοπευτήριο.

Διάβασε την συνέχεια στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet