Στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη Night Out βρέθηκε καλεσμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης και μεταξύ άλλων challenges που έφερε εις πέρας, ο δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνιστής του Maestro πήρε τηλέφωνο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και του έκανε πλάκα.

15 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε το Maestro και ο δημιουργός της σειράς ανυποψίαστος άκουσε τον πρωταγωνιστή της σειράς του, να του λέει πως σε ένα ραντεβού με το δικηγόρο του είχε κάποιες απορίες για το αν πρέπει η Μπλου, το σκυλάκι του που είχε εμφανιστεί μάλιστα στο «Maestro», να υπογράψει κάποιο συμβόλαιο τώρα που η σειρά θα προβάλλεται στο Netflix.

Στην αρχή ο Παπακαλιάτης απαντούσε κανονικά μετά όμως άρχισε να εκνευρίζεται και να θέλει να το κλείσει. Όταν δε ο Αντίνοος Αλμπάνης τον ρώτησε αν το γάβγισμα είναι διεθνές ή θα θέλει μετάφραση, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης χάνοντας τη ψυχραιμία του, του  έκλεισε βιαστικά το τηλέφωνο.

Σε άλλη στιγμή της συνέντευξης o Aλμπάνης φίλησε τον παρουσιαστή και είπε «Δεν θα ήταν ωραίο να γεμίσουν αύριο με φιλιά τα social media»;

«Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό κι ανθρώπινο. Δεν έχω ατζέντα κι ούτε είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Είμαι εδώ για να επαληθεύω μόνο την προσωπική μου ανάγκη να υπάρχω σε αυτήν τη δουλειά, κάνοντας με ένα συγκεκριμένο τρόπο που ξέρω. Βλέπεις το Maestro; Είδες αυτήν τη φανταστική ερωτική σκηνή με τα δύο αγόρια; Πειράζει; Τον σκηνοθέτη; Γιατί έχεις καλύτερο φως».

Ο παρουσιαστής Θεοχάρης Ιωαννίδης του απάντησε μάλιστα ότι φιλάει πολύ ωραία.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet