Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε ο Ορέστης Χαλκιάς, ο ηθοποιός που υποδύεται ένα από τα δύο gay αγόρια στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Maestro. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για το πως επελέγη από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για να συμμετάσχει στη σειρά, για το gay φιλί και τις αντιδράσεις, το Netflix και άλλα πολλά!

Όλα ξεκίνησαν από ένα like

Ο Ορέστης Χαλκιάς αποκάλυψε ότι ο Αντίνοος Αλμπάνης έστειλε μια φωτογραφία του στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ο οποίος έψαχνε τους ανθρώπους που θα συμμετείχαν στο Maestro.

Το Maestro στο Netflix

«Είναι ανατριχιαστικό, άμα το καλοσκεφτείς! Δηλαδή ποιος θα το περίμενε αυτό το πράγμα. Να, κάτι που δεν περίμενα με τίποτα ας πούμε. Μπορεί να είχα ένα ένστικτο ότι η σειρά θα έχει επιτυχία αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι η Ελλάδα θα έστελνε μια σειρά σε παγκόσμια εμβέλεια. Οπότε είναι σπουδαίο, είναι ιστορική στιγμή» ανέφερε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Το gay φιλί και οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Στην εκπομπή εμφανίστηκε και ο Γιώργος Μπένος, το αγόρι του στο Maestro και μαζί αναφέρθηκαν στο φιλί που έδωσαν και έγινε viral! Ο Γιώργος Μπένος αποκάλυψε πως από το δικό του περιβάλλον οι αντιδράσεις ήταν θετικές: «Χάρηκα για αυτό γιατί είμαστε στο 2022 και συμβαίνουν άλλα πράγματα, οπότε ας εστιάσουμε εκεί και όχι εδώ. Γιατί να προσέξω δηλαδή το φιλί ανάμεσα σε δυο άντρες; Χάρηκα που οι αντιδράσεις ήταν θετικές ως προς αυτό. Τώρα, εντάξει, την επόμενη μέρα το πρωί θυμάμαι πως όταν ξύπνησα ακολούθησα τη συνήθεια που έχω να σκρολάρω στο κινητό. Σου βγάζει πάντα αυτά τα σάιτ που έπαιζε η φωτογραφία αυτή και την τσέκαρα από περιέργεια. Έβλεπα τα σχόλια από κάτω και εντάξει, ήταν τσιζ! Δεν μπορώ να πω τώρα τι ήταν, αλλά ήταν και λίγο ανησυχητικά νομίζω. Η πλειοψηφία υπερασπίστηκε αυτό το κομμάτι ευτυχώς, αλλά υπήρχε και ένα μεγάλο ποσοστό φαντάζομαι που εντάξει…».

Ο Ορέστης Χαλκιάς από την πλευρά του είπε: «Μου έστειλε μήνυμα ένα παλικάρι που ένιωσα πάρα πολύ όμορφα όταν μου είπε ότι παραλίγο να κάνει come out στη σκηνή που έκανα come out! Για λίγο δεν το έκανε, μου είπε. Χάρηκα και ελπίζω να του δοθεί η ευκαιρία να το κάνει κάποια στιγμή!»

Δεν παρέλειψε βεβαίως να τραγουδήσει δείχνοντάς μας και αυτό του το ταλέντο!

Τέλος ο Ορέστης Χαλκιάς μίλησε και τα σκοτάδια του, την προσωπική του ζωή και την πολύχρονη σχέση τους.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet