Ο Απόστολος Ρουβάς αποχώρησε από το Survivor, και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα πήγε απευθείας στην Κέρκυρα για να δει τους γονείς του.

Το πρωί της Παρασκευής (20/5), ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και μίλησε για την συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε και τα κιλά που έχασε.

«Αυτό που μου έλειψε περισσότερο ήταν οι δικοί μου άνθρωποι. Είχα τεράστια ανάγκη να τους ζήσω λίγο, έχω απίστευτη ανάγκη για ξεκούραση γιατί νιώθω ότι το κορμί μου να με έχει εγκαταλείψει. Τον τελευταίο καιρό έτρεχα στα αγωνίσματα με ψυχή κυρίως και με σώμα ελάχιστα. Έχασα αρκετά κιλά, έχασα 10 κιλά. Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν εξοντωτικοί» ανέφερε ο Απόστολος Ρουβάς και συνέχισε για τον λόγο που αποχώρησε εκείνος:

«Δεν με ενδιέφερε ποτέ τι εικόνα έβγαλα προς τα έξω. Αυτή τη στιγμή θέλω να ξεκουραστώ. Έχω δει κάποια συγκεκριμένα πράγματα από προσωπικές μου συνεντεύξεις. Η αλήθεια είναι ότι ο λόγος που έφυγα από το παιχνίδι, εκτός του ότι ψηφίστηκα, είναι γιατί εν μέρει το εξέφρασα ότι δεν περνάω καλά και θέλω να βγω. Συναισθηματικά ήμουν πολύ πιεσμένος και φορτισμένος συναισθηματικά»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet