Ο Βασίλης Μπισμπίκης μετράει πολλά χρόνια υποκριτικής στο σανίδι αλλά έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές. Πρόσφατα άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή αφού διατηρεί σχέση με την Δέσποινα Βανδή. 

Ο ίδιος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την σύντροφό του αλλά και για την νέα περίοδο που διανύει στην προσωπική του ζωή.

Μπισμπίκης

Τους τελευταίους μήνες, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης σου με την Δέσποινα Βανδή, νομίζω ότι η ζωή σου έχει αλλάξει τελείως.

Πάρα πολύ. Ήταν μεγάλη αλλαγή γιατί η Δέσποινα προέρχεται από έναν άλλο κόσμο.

Κατάφερες να συμβιβαστείς με τη δημοσιότητα που έχει πλέον η προσωπική σου ζωή;

Τώρα είμαι σε φάση που το παρατηρώ και αρχίζω κάπως να χαλαρώνω. Με τους ανθρώπους κυρίως χαλαρώνω γιατί είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με τους δημοσιογράφους που με κυνηγούσαν.

Η Δέσποινα, που το έχει ζήσει πολλά χρόνια όλο αυτό, σε είχε προετοιμάσει;

Μου είχε πει με τον τρόπο της ότι θα συμβεί. Με ρώτησε αν το αντέχω ή όχι, αλλά δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Πάω όπου μου λέει η ψυχή μου, δε με αφορά τι θα πει η κοινωνία για το αν θα είμαι ή όχι με τη Δέσποινα. Η Δέσποινα, όπως λες, είναι πιο εξοικειωμένη με αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας, έχει μάθει να είναι η “δακτυλοδεικτούμενη” και κέρδισε αποδοχή και τεράστια αγάπη. Εγώ, από την άλλη, έχω περάσει το ίδιο από την αντίθετη πλευρά.

Διάβασε τη συνέχεια στο hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet