Όλες μικρές θέλαμε να γίνουμε Serena Van Der Woodsen, από την σειρά Gossip Girl, που παραμένει μέχρι και σήμερα από τις πιο επιτυχημένες σειρές παγκοσμίως. Όλες θέλαμε να τρυπώσουμε μέσα στην ντουλάπα της και να πηγαίνουμε μαζί της για ψώνια. Από τη φιλία της με την Blair έχει βγει το «κάθε μελαχρινή χρειάζεται την ξανθιά φίλη της» (fun fact). Είναι ο ρόλος που απογείωσε την καριέρα της και μας έκανε να αγαπήσουμε την Blake Lively η οποία σήμερα κλείνει τα 34!

10 πράγματα που ίσως δεν ήξερες για τη Blake Lively!

  • Για την ταινία Sisterhood of the Traveling Pants, το μόνο που έκανε, ήταν να αφήσει μια φωτογραφία της χωρίς να περάσει από οντισιόν! Δεν είχε κάνει ποτέ κάτι παρόμοιο. Απλά άφησε στους υπεύθυνους τη φωτογραφία της κι έφυγε. Εκείνοι νόμιζαν στην αρχή ότι αστειεύεται, όταν όμως κατάλαβαν ότι το έκανε σοβαρά αποφάσισαν πως είναι το σωστό άτομο για τον ρόλο.
  • Στο σχολείο ήταν μέσα σε όλα: πρόεδρος στην τάξη της, μαζορέτα, συμμετείχε στη χορωδία ενώ ήταν και πολύ καλή μαθήτρια ταυτόχρονα. Δεν είναι και λίγα!
  • Όταν ήταν μόλις 3 χρονών συνόδευσε στην 1η δημοτικού τον αδερφό της που δεν ήθελε να πάει σχολείο. Μάλιστα επειδή ήταν αρκετά ψηλή για την ηλικία της οι δάσκαλοι την πέρασαν για μαθήτρια, αλλά νόμιζαν πως είχε κάποιο μαθησιακό πρόβλημα!
  • Είναι υπερβολικά ψηλή και το ξέρει. Μιλάμε για 1.78 ύψος που την καθιστά ψηλότερη από το μέσο όρο. Παρόλα αυτά της αρέσει και υποστηρίζει πολύ καλά τις εμφανίσεις της με ψηλά τακούνια.
  • Πριν παντρευτεί τον άντρα της Ryan Reynolds έβγαιναν για μόλις 11 μήνες. Η ίδια έχει πει πως το να παίρνει παρορμητικές αποφάσεις δεν ήταν στον χαρακτήρα της όμως αισθάνθηκε πως ο Ryan ήταν ο άντρας της ζωής της. Προς το παρόν τα πάνε μια χαρά και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.
  • Σίγουρα δεν ήξερες ότι έπαιζε ανταγωνιστικά το παιχνίδι Guitar Hero στο οποίο δηλώνει εθισμένη. Έβγαζε πολύ καλό χαρτζιλίκι από αυτή της τη δραστηριότητα η οποία όπως λέει η ίδια την χαλαρώνει!
  • Το πρώτο της φιλί δεν το έδωσε με τον πατροπαράδοτο τρόπο σε κάποιο ραντεβού αλλά κατά τη διάρκεια μιας ταινίας.
  • Άλλαξε 13 σχολεία μέχρι την αποφοίτησή της εξαιτίας του ότι ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός. Έτσι αναγκαζόταν να αλλάζει συχνά σπίτι και περιοχή! 13 φορές δεν είναι και λίγες!
  • Λατρεύει την μαγείρισσα Martha Stewart. Όπως έχει πει, η Stewart αποτελεί έμπνευση και ένας από τους λόγους που λατρεύει την μαγειρική.
  • Έσπασε το χέρι της σε γυρίσματα όταν πήγε να χτυπήσει τον ώμο του Jude Law! «Χτύπησα τον αγκώνα του και το χέρι μου- ποτέ δεν κατάλαβα πώς- έγινε σαν κομφετί!».  Μάλιστα, χτύπησε τόσο πολύ που χρειάστηκε πολλαπλές εγχειρίσεις!

Διάβασε ακόμη: 10 Φορές που ο Ryan Reynolds και η Blake Lively έδειξαν πόσο τέλειο ζευγάρι είναι!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!