Τα γνωστά μουσικά βρετανικά βραβεία Brit Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο με παρουσιαστή τον stand up κωμικό Mo Gilligan και με μια μεγάλη αλλαγή στις κατηγορίες, αφού οι καλλιτέχνες δεν χωρίστηκαν ανά φύλο.

Η Adele, όπως ήταν αναμενόμενο κέρδισε τα βραβεία του Καλλιτέχνη της Χρονιάς, του Άλμπουμ της Χρονιάς («30») και του Τραγουδιού της Χρονιάς (για το «Easy on Me»), ενώ στην τελετή έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με μαύρη μάξι τουαλέτα Giorgio Armani. Να θυμίσουμε ότι το άλμπουμ της «30» σάρωσε με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2021 μετά από μόλις έξι εβδομάδες κυκλοφορίας.

Με βραβεία έφυγαν και οι Dua Lipa, Billie Eilish και Ed Sheeran.

 Billie Eilish

Ed Sheeran

Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που υπήρχαν περισσότερες γυναίκες υποψήφιες σε όλες τις κατηγορίες ενώ προστέθηκαν και 4 καινούριες κατηγορίες για το Alternative/Rock Act, το Hip-Hop/Grime/Rap Act, το Dance Act και το Pop/R’N’B Act, στις οποίες ψήφισαν οι fans μέσω TikTok.

Παρά το φετινό θρίαμβο της Adele, ο Robbie Williams παραμένει ο πιο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης στην ιστορία των Brit Awards, με 13 διακρίσεις.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet