Στο “Πρωινό” φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Μπόμπα και μίλησε για τα δίδυμα παιδιά της, το Σάκη Τανιμανίδη, τα social media και τα σχόλια που δέχεται, καθώς και για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Η content creator αρχικά αναφέρθηκε στην υγεία του Σάκη Τανιμανίδη, ξεκαθαρίζονταςς ότι πλέον είναι πολύ καλά και ξεπέρασε το βαρύ κρύωμα που αντιμετώπιζε και στη συνέχεια παραχώρησε μια γεμάτη συνέντευξη.blob:https://www.thenotebook.gr/c3beb409-4b13-4af5-bbda-5935ecf87861

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέφερε ότι τακτοποιήθηκαν πλέον στο νέο σπίτι τους, και διευκρίνισε πως μέσα σε μόλις δύο μήνες χρειάστηκε να μείνουν σε τρία διαφορετικά σπίτια, τονίζοντας: «Όλα καλά! Τα καταφέραμε».

Μπόμπα

Παράλληλα, μίλησε για τις πρώτες γιορτές με τα παιδάκια τους και πώς είναι οι κόρες της, λέγοντας: «Είναι άλλοι χαρακτήρες, με άλλες συμπεριφορές και άλλο ταμπεραμέντο. Η Αριάνα εκφράζει τα συναισθήματά της έντονα, και το κλάμα και το γέλιο της και διεκδικεί τη μαμά της ενώ η Φιλίππα είναι πιο ανεξάρτητη».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε και σε όσους πιστεύουν ότι εκείνη κι ο Σάκης Τανιμανίδης προβάλλουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπική ζωή τους.

Δες την απάντηση της στο video στο hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet