Όλα περίεργα τελικά με αυτήν την οικογένεια. Νέες λεπτομέρειες που έρχονται στην επιφάνεια αποκαλύπτουν μια διαμάχη ανάμεσα στην οικογένεια Cyrus.

Η μητέρα της Miley Cyrus, Tish, η οποία παντρεύτηκε με τον Dominic Purcell τον Αύγουστο του 2023, φένεται ότι δεν έπαιξε δίκαια και τον «έκλεψε» από τη μικρότερη κόρη της, Noah Cyrus.

Μια πηγή που μίλησε στο Us Weekly αποκάλυψε ότι «Η Noah έβγαινε με τον Dominic όταν η Tish άρχισε να τον κυνηγάει» Επίσης η πηγή υποστήριξε ότι η Tish «γνώριζε την κατάσταση».

Cyrus: Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάει στην οικογένεια

Ο κακός χαμός στην οικογένεια Cyrus

Η νέα λεπτομέρεια έρχεται σε αντίθεση με την ιστορία που αφηγήθηκε η Tish για το πώς γνώρισε τον νυν σύζυγό της σε συνέντευξη που έδωσε νωρίτερα φέτος στο podcast «Call Her Daddy».

Αποκάλυψε ότι ο Dominic της είχε στείλει μήνυμα το 2016, το οποίο δεν είχε δει τότε. Ωστόσο, το είδε χρόνια αργότερα, αφού είχε οριστικοποιήσει το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της Billy Ray Cyrus. Περιγράφοντας το πρώτο της ραντεβού, η Tish αποκάλυψε ότι βγήκαν για μεσημεριανό γεύμα και φιλιόντουσαν για τρεις ώρες, προσθέτοντας ότι είπαν «σ’ αγαπώ» μια μέρα αργότερα.

Η πηγή αποκάλυψε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του γάμου της Tish και του Dominic στο σπίτι της Miley Cyrus, η Noah δεν ήταν καλεσμένη. Εκείνη την εποχή, οι θαυμαστές απλώς υπέθεσαν ότι η Noah είχε απλά παραλείψει τον γάμο σε μια προσπάθεια να δείξει ότι ήταν στο πλευρό του πατέρα της.

Cyrus: Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάει στην οικογένεια

Η Miley Cyrus είχε βάλει φρουρούς

Επιπλέον, η Miley Cyrus είχε ένοπλους φρουρούς έξω από το σπίτι της εκείνη την ημέρα ως προληπτικό μέτρο για να κρατήσει μακριά την αδελφή της αν προσπαθούσε να παρευρεθεί.

«Η αναταραχή μεταξύ της Noah και της Tish υπερβαίνει κατά πολύ αυτό που πιστεύει ο κόσμος», δήλωσε η πηγή. «Η Noah είναι πολύ αναστατωμένη για το γεγονός ότι η Tish της έκλεψε τον Dominic».

Κανένα από τα μέρη που εμπλέκονται στη διαμάχη δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για το οικογενειακό τους δράμα. Μα καλά! Εμείς που ζούμε;

Διαβάστε επίσης:

Sharon Stone: Η σπάνια ανάρτηση με τον γιο της

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet