Μία από τις πιο διάσημες Youtubers, η Dat Lilly έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το Τhe2Night Show. Αφηγήθηκε τις δύσκολες στιγμές της ζωής της τότε που η ίδια της μητέρα την έστειλε στο ορφανοτροφείο για να μπορέσει να ζήσει με την καινούργια της οικογένεια αλλά και την κακοποίηση που δέχτηκε εκεί.

«Μπήκα στο ορφανοτροφείο, το οποίο ήταν μοναστήρι κι έκατσα εκεί ενάμιση χρόνο. Ήταν άσχημες οι συνθήκες. Ήταν πολύ αυστηρά, πολύ ξύλο, απαγορευόταν να ακούμε μουσική, να φοράμε παντελόνια.» Και παρακάτω συνέχισε: «Η αδερφή μου με πήγε στο ορφανοτροφείο. Πήγαν κι εκείνες στο ορφανοτροφείο, όταν εγώ μπήκα, εκείνες είχαν βγει. Η μητέρα μου δεν ήρθε ποτέ να με δει στο ορφανοτροφείο. Δεν πρόλαβα να της πω όσα ήθελα. Δεν ήξερα πώς να την αντιμετωπίσω, την ένιωθα την ψυχρότητά της. Ο μπαμπάς μου δεν έμαθε ποτέ ότι ζούσα σε ίδρυμα»

Έπειτα αποκάλυψε πως η μητέρα της επικοινώνησε μαζί της όταν εκείνη ήταν 15 χρονών και μετά από λίγες μέρες η μητέρα της έφυγε από τη ζωή χωρίς να καταφέρει η Dat Lilly να της πει όλα όσα ήθελε.

Αναφερόμενη στο YouTube και το πώς μπήκε σε αυτόν τον χώρο, η Dat Lilly απάντησε: «Πέρασα μία φάση γερής κατάθλιψης όταν τελείωσα την πρακτική μου. Έλιωνα στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Είδα τυχαία μία Youtuber που βραβευόταν, μπήκα την έψαξα, είδα τι κάνει και είπα “θέλω να το κάνω κι εγώ”».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet