Ένα νέο beef ξέσπασε σήμερα από το πουθενά στον τηλεοπτικό κόσμο. Όλα ξεκίνησαν με τις δηλώσεις της Μαρίας Κίτσου σε συνέντευξή της, που δεν άρεσαν και τόσο στον δημοσιογραφικό χώρο. Έτσι, η Ελεονώρα Μελέτη σαν μια αγανακτισμένη «φωνή των δημοσιογράφων», διαφώνησε κι έσπευσε να σχολιάσει τα λεγόμενα της ηθοποιού, υποστηρίζοντας την δουλειά της. Με την στάση της δεν συνειδητοποίησε ότι έμμεσα στήριξε τα όσα είπε η Κίτσου, και η προσπάθειά της να της εναντιωθεί, τελικά γύρισε μπούμερανγκ στην παρουσιάστρια.

Αρχικά να παραθέσουμε τις δηλώσεις της Κίτσου, που θεωρήθηκαν προσβλητικές για την δουλειά του δημοσιογράφου. «Κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να μιλάνε και να προσπαθούν σαν όρνια, σαν αρπακτικά να βγάλουν το παραμικρό στη δημοσιότητα και να χρησιμοποιήσουν πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλο αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο, δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας αυτό το πράγμα».

Ελεονώρα Μελέτη

Θα μου πείτε τι κακό είπε η ηθοποιός και θίχτηκε τόσο η Ελεονώρα Μελέτη, που την απάντησε θυμωμένη ότι πρέπει να κοιτάει την «δουλειά της». Δηλαδή το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου και της άποψης, πάνω στο οποίο θεμελιώνεται η δημοσιογραφία, πάει περίπατο όταν δεν μας συμφέρει. Συγκεκριμένα, η Μελέτη είπε:

«Είμαι πραγματικά θυμωμένη με τη Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να πουν πράγματα που δεν υπάρχουν, δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως κι εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της, δεν την αφορά, έτσι κι εγώ. Να της πω όμως, να μην το παίρνει και τόσο προσωπικά, γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σίριαλ που τρία χρόνια τώρα, σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Διάβασε την συνέχεια στο Nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet