Το Twitter πέρασε στα χέρια του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ, έναντι πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και στόχος του είναι να το κάνει ακόμα καλύτερο.

Ωστόσο, οι υπάλληλοι φοβούνται τόσο για το μέλλον της εταιρίας όσο και για το δικό τους. Βέβαια, ο εκτελεστικός διευθυντής του Twitter Παράγκ Αγκραουάλ διαβεβαίωσε τους υπαλλήλους ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις.

«Από τη στιγμή που η συμφωνία κλείσει, δεν ξέρουμε προς ποια κατεύθυνση θα πάει η πλατφόρμα», απάντησε ο Αγκραουάλ. «Πιστεύω πως όταν έχουμε μία ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Έλον Μασκ, θα είναι μία ερώτηση την οποία θα πρέπει να του θέσουμε» ανέφερε.

Από την πλευρά του ο Έλον Μασκ δήλωσε:

«Η ελευθερία του λόγου είναι το θεμέλιο μιας λειτουργικής δημοκρατίας και το Twitter είναι η ψηφιακή πλατεία της πόλης όπου συζητούνται ζητήματα ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας», δήλωσε ο Έλον Μασκ για την εξαγορά του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

«Θέλω επίσης να κάνω το Twitter καλύτερο από ποτέ βελτιώνοντας το προϊόν με νέες δυνατότητες, κάνοντας τους αλγόριθμους ανοιχτού κώδικα για να αυξήσω την εμπιστοσύνη, νικώντας τα spam bots και επαληθεύοντας την ταυτότητα όλων των ανθρώπων. Το Twitter έχει τεράστιες δυνατότητες – ανυπομονώ να συνεργαστώ με την εταιρεία και την κοινότητα των χρηστών για να τις ξεκλειδώσω», τόνισε.

Η διαπραγμάτευση της μετοχής της εταιρείας Twitter Inc ανεστάλη, όπως έγινε γνωστό από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Σημειώνεται ότι η μετοχή της εταιρείας κατέγραφε άνοδο +5,5% στη Wall Street, φτάνοντας τα 51,60 δολάρια.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet