Δεν υπάρχει πιο viral video αυτή τη στιγμή από αυτό του Ben Affleck που τον «κατσαδιάζει» η Jennifer Lopez να δείχνει πιο φιλικός στα Grammys. Οι χρήστες του Twitter υποστηρίζουν πως στο εν λόγω βίντεο η Λατίνα σταρ λέει στον σύζυγό της να προσπαθήσει να… δείξει πιο φιλικός.

Η υποτιθέμενη ένταση μεταξύ τους ξεκίνησε όταν ο Affleck έσκυψε και ψιθύρισε κάτι στο αυτί της κι εκείνη του απάντησε κάτι σε αυστηρό ύφος. Η Jennifer Lopez είπε στον σύζυγό της να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια, κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων και να προσποιηθεί ότι «διασκεδάζει».

«Σταμάτα», του λέει η Lopez. «Δείξε πιο φιλικός. Δείξε πιο “ζωντανός”». Ο Άφλεκ απαντά: «Ίσως να το κάνω».

Μια γυναίκα όμως που καθόταν δίπλα στο ζευγάρι κατά τη διάρκεια της τελετής υποστηρίζει στο Tik Tok πως ο πραγματικός διάλογος ήταν άλλος.

@almostannna Replying to @canadiansupernova #greenscreen this is prob the funniest story i have it was so silly. Feeling overhelmed by this attention so im gonna take a break from all of this, i shared the big things and the how-to but all this attention is a lot haha 🙂 I answered all the important questions already, good luck guys! Hear about it more on @hitqldbreakfast tonight! #seatfiller #grammys ♬ Selfcare-demo – Bella Moulden

«Ήμουν δίπλα τους για λίγο. Αυτή είναι η αγαπημένη μου θέση, γιατί ήμουν ακριβώς μπροστά από τη Μπιγιονσέ. Έτσι, δεν ήξερα τίποτα για αυτή τη στιγμή που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο. Δεν μιλήσαμε μαζί τους, γιατί ο Μπεν Άφλεκ δεν φαινόταν πολύ χαρούμενος. Ήθελα να πάω και να του πω “Θεέ μου, η ταινία Good Will Hunting είναι μια από τις αγαπημένες μου, είσαι ο ήρωάς μου”», αναφέρει η κοπέλα.

Και συνεχίζει: «Ήμουν τόσο τυχερή που ήμουν δίπλα τους. Όλο το διάστημα που βρίσκονταν εκεί, ήταν τόσο χαριτωμένοι. Η Τζένιφερ έδειξε στον Μπεν το τηλέφωνό της και είπε “Γλυκέ μου, κοίτα αυτό το meme που κυκλοφορεί για σένα” και εκείνος είπε “Θεέ μου, πάλι αυτό”. Το ήξερε ότι έγινε meme και επέλεξε να μείνει έτσι και να μην αλλάξει έκφραση. Μετά του έδειξε ξανά το τηλέφωνό της και του είπε “αγάπη μου, αυτό είναι τόσο αστείο” κι εκείνος απάντησε “Ιησούς Χριστός”».

Όπως υποστηρίζει η κοπέλα, το ζευγάρι διαφώνησε για το αν το meme ήταν αστείο ή όχι, όμως δεν το άφησαν να χαλάσει τη διάθεσή τους.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet