Η Emily Ratajkowski εξέφρασε την οργή της σχετικά με τον τρόπο που έκανε η Ellen DeGeneres, άλλοτε αγαπημένη παρουσιάστρια της Αμερικής, τις συνεντεύξεις της. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φέρει τους καλεσμένους της σε δύσκολη θέση είτε πιέζοντάς τους να αποκαλύψουν κάτι κρυφό για την προσωπική τους ζωή είτε φέρνοντάς τους με κάποιον τρόπο σε δύσκολη θέση.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της συνέντευξης που είχε κάνει το 2012 με την Taylor Swift, κατά τη διάρκεια της οποίας, η παρουσιάστρια έπαιξε ένα παιχνίδι όπου έδειχνε στην οθόνη φωτογραφίες διάσημων ανδρών και ρωτούσε τη νεαρή τότε Taylor αν είχε βγει μαζί τους. Η τραγουδίστρια την παρακαλούσε να σταματήσει λέγοντάς της με όσο χιούμορ διέθετε, ότι ήθελε να κρατήσει «ό,τι ίχνος αξιοπρέπειας της έχει απομείνει».

@thatnostalgicgirl in this interview she’s 100% describing being on the Ellen show 😤 #taylorswift #swiftie #k18results #taylorsversion #swiftok #theellendegeneresshow ♬ original sound – Ellen ✨

Μια χρήστης του Tik Tok ανέβασε ένα απόσπασμα από την τότε συνέντευξη μαζί με ένα απόσπασμα από πιο πρόσφατη συνέντευξη της Swift όπου κυριολεκτικά περιγράφει, χωρίς να ονοματίσει, τη συνέντευξη που είχε κάνει τότε με την DeGeneres.

«Όταν ήμουν, περίπου, 23 ετών, οι άνθρωποι με υποβάθμιζαν – κάνοντας παρουσιάσεις από την προσωπική μου ζωή. Έβαζαν ανθρώπους που κάθισα δίπλα τους σε ένα πάρτι μια φορά και αποφάσισαν ότι η σύνθεση τραγουδιών μου ήταν κάτι σαν κόλπο και όχι σαν ικανότητα».

H Ratajkowski σχολίασε κάτω από το βίντεο: «Αυτό είναι τόσο γ…. «Κυριολεκτικά την ικετεύει να σταματήσει»

Emily Ratajkowski

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet