Κατά έναν χρόνο μεγαλύτερη έγινε στι 7/8/2022 η Εριέττα Κούρκουλου και το γιόρτασε με φίλους και τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη. Εκείνη και ο Βύρων Βασιλειάδης υποδέχτηκαν τον γιο τους, Νίκο Βασιλειάδη, το Μάρτιο και η ζωή τους έχει γίνει ομορφότερη. 

Μάλιστα, η Εριέττα είχει αναφέρει με ανάρτησή της ότι ο τοκετός θα τους μείνει «αξέχαστος», και παράλληλα είχε εκφράσει με τρυφερότητα το θαυμασμό της για το σύζυγό της.

«Ο άνθρωπος που μου χάρησε το πολυτιμότερο δώρο, κάνοντάς με «μαμά». Όχι, δεν θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε, έπρεπε να είναι αυτός. Αυτουνού το παιδί ήθελα. Όχι επειδή είναι τέλειος, αλλά γιατί έχει μια καρδιά από χρυσάφι. Γιατί σκέφτεται πάντα όλους εμάς που έχουμε την τιμή να βρισκόμαστε κοντά του και προσπαθεί διαρκώς να γίνεται καλύτερος. Βυρωνάκι μου, θέλω να ξέρεις ότι παρατηρώ κάθε διακριτική σου κίνηση που δείχνει το μεγαλείο της ψυχής σου και είμαι σίγουρη ότι έχοντας εσένα σαν παράδειγμα, θα τις υιοθετήσει κάποια στιγμή και ο γιός μας. 

Μπορεί εγώ να φημίζομαι για την φιλοζωία και την φιλανθρωπία μου και εσύ για το επιχειρείν, αλλά σκέφτομαι συχνά, ότι πιθανώς να με ξεπερνάς και σε αυτά. Φιλόδοξος, δυναμικός, επίμονος και μερικές φορές σκληρός στην δουλειά, αλλά πάντα τρυφερός, ευαίσθητος και δοτικός με τους ανθρώπους σου. Αυτό ακριβώς εύχομαι και για τον Νικολάκη μας. Σε ευχαριστούμε που μας αγαπάς ανιδιοτελώς και μας το δείχνεις κάθε μέρα. Σε ευχαριστώ και εγώ που φέτος, μετά από δεκαπέντε χρόνια, μπορώ επιτέλους να αποκαλέσω κάποιον “μπαμπά”», είχε αναφέρει η Εριέττα Κούρκουλου.

Εριέττα Κούρκουλου

Η Εριέττα, λοιπόν, γιόρτασε τα γενέθλιά της και πόζαρε με τη φίλη της Λία Παπαδοπούλου και στη φωτογραφία τους χαμογελούν δυνατά. Οι δυο τους πόζαραν με καλοκαιρινή και θετική διάθεση, ενώ η Εριέττα Κούρκουλου φορούσε ένα λευκό ρούχο και φαινόταν πραγματικά χαρούμενη.

Εριέττα Κούρκουλου

Διάβασε τη συνέχεια στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!