Η αγάπη και το ουσιαστικό νοιάξιμο για τα ζώα της Εριέττας Κούρκουλου είναι γνωστή. Η ίδια οργανώνει, συντονίζει και συμμετέχει σε δράσεις που αφορούν στα αδέσποτα διαρκώς. Πολλές φορές μάλιστα έχει φιλοξενήσει ζώα που χρειαζόταν ειδική φροντίδα.

Ένα από αυτά τα σκυλιά ήταν και ο Bane, τον οποίο αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες δικές της, του συζύγου της, αλλά και του γιου τους δίπλα στον Bane και ενημέρωσε για την απώλειά του με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο.

Η συγκινητική ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

«Το καλύτερο σκυλί του κόσμου… και έχω γνωρίσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες. Ένα πλάσμα που γουργούριζε σαν γάτα με τα δικά μας χάδια, αλλά που δεν θα τα δεχόταν από τον καθένα. Ένα σκυλί που απαιτούσε τον σεβασμό γιατί ήξερε ότι τον αξίζει. Η ήρεμη δύναμη του σπιτιού μας. Ένας άρχοντας – Αγαπημένο μου αγόρι, λατρεμένε μου Bane… δεν ξεκίνησες σαν δικός μας, ούτε πιστεύω ότι θα μπορούσες να «ανήκεις» ποτέ σε κανέναν, γιατί εσύ επέλεγες τα πάντα και τους πάντες και έθετες τους όρους των σχέσεών σου. Μάλλον επέλεξες και να φύγεις σήμερα, στην επέτειό μας, για να έχουμε τουλάχιστον κάτι να γιορτάσουμε μέσα στον πόνο του χαμού σου.
Μόνο τιμή μπορώ να αισθάνομαι που γίναμε μέρος του ταξιδιού σου αυτά τα τελευταία χρόνια… μόνο ευγνωμοσύνη που μας εμπιστεύθηκες και μας επέτρεψες να έρθουμε κοντά σου. Καλό ταξίδι αγάπη μου… εις το επανιδείν
», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου με χιλιάδες φίλους και γνωστούς να της στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!