Η Ευαγγελία Πλατανιώτη η χρυσή πρωταθλήτρια κολύμβησης παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Έπειτα από την τεράστια διπλή επιτυχία της στην Ντόχα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη μίλησε για το πώς διαχειρίστηκε τη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και τη σχέση με τον σύντροφο της.

«Ανυπομονούσα να έρθει ο αγώνας. Σίγουρα υπήρξε απίστευτο άγχος που καλείσαι να διαχειριστείς. Αυτό που σκεφτόμουν όμως είναι ότι έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και έλεγα ότι “το έχω, είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου”. Όταν είδα στον πίνακα ότι ήμουν πρώτη ξέσπασα σε κλάματα», είπε η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον άνθρωπο με τον οποίο συζούν κάτω από την ίδια στέγη: «Ο σύντροφός μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που επικοινώνησα.

Ήταν ποδοσφαιριστής, τώρα έχει σταματήσει. Το πίστευε και το ήθελε πάρα πολύ και αυτός. Συζούμε. Έχει κάνει πάρα πολύ υπομονή. Κάποιες φορές είναι στα όρια αλλά όταν βλέπει το αποτέλεσμα αισθάνομαι ότι και αυτός έχει τα ίδια συναισθήματα με μένα» ανέφερε η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Διαβάστε επίσης:

Maneskin: Έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για συναυλία

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet