Πολλές από εμάς μεγαλώνουμε πιστεύοντας ότι κάπου εκεί έξω, υπάρχει κάποιος, αυτός ο ένας άντρας, που φτιάχτηκε για να είναι το άλλο μας μισό, η αδελφή ψυχή μας, το τέλειο συμπλήρωμα αυτού που είμαστε.

Ωστόσο, στην αναζήτησή μας για το άλλο μας μισό, υπάρχουν σημάδια που μπορούν να μας πουν αν το βρήκαμε; Υπάρχουν πιθανώς 8 σημάδια που μπορούμε να αναζητήσουμε, τα οποία μας λένε ότι βρήκαμε τον έναν και μοναδικό και βασίζονται σε όλες τις ειδικές συνθήκες, που πρέπει να έχουν οι υγιείς σχέσεις για να αναπτυχθούν και να ανθίσουν.

Τα σημάδια ότι έχετε βρει τον άντρα της ζωής σας

Δεν νιώθετε ότι χρειάζεται να αλλάξετε ο ένας τον άλλον

Ο σύντροφος σας, σας έχει δει στα χειρότερά σας και εξακολουθεί να σας αγαπά. Είστε ευχαριστημένοι ο ένας με τον άλλον και ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιες μικρές συνήθειες και ιδιορρυθμίες, που δεν σας φαίνονται εντελώς συμπαθητικές, δεν θα αλλάζατε τίποτα ο ένας για τον άλλον και δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι σας ελκύει κανένας άλλος. Ευτυχία είναι να είστε μαζί.

Το να είστε μαζί σας κάνει καλύτερο άτομο

Γνωρίζετε και οι δύο ότι δεν είστε τέλειοι και είστε πρόθυμοι να δείτε πού θα μπορούσατε να βελτιώσετε τον εαυτό σας. Σε αυτή την περίπτωση, και τα δύο άτομα στη σχέση δεσμεύονται να εργαστούν για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι για τον άλλον. Αυτή η δέσμευση στη σχέση, και η πεποίθηση ότι ο ένας είναι το θεμέλιο για τον άλλον, είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Είναι σημαντικό γιατί μειώνει την πιθανότητα να απομακρυνθείτε ο ένας από τον άλλο σε ενδιαφέροντα, αξίες και συμπεριφορές.

Είστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστείτε τα πάντα

Το να μοιράζεσαι είναι φροντίδα. Εάν είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε, τότε ξέρετε μέσα σας ότι έχετε αποδεχτεί ο ένας τον άλλον χωρίς όρια. Αν και οι δύο δεν έχετε ανοίξει εντελώς τις ζωές και τις καρδιές σας ο ένας στον άλλον και εξακολουθούν να υπάρχουν απαγορευμένες ζώνες στη σχέση σας, τότε δεν είστε έτοιμοι να είστε «Ένα» μαζί.

Δεν κυνηγάτε το ιδανικό της σχέσης

Αυτό συμβαίνει όταν είσαι σε μια από αυτές τις σχέσεις που λες συνέχεια «ξέρεις, όλα θα πήγαιναν καλά αν… είχαμε καλύτερες δουλειές, δεν ζούσαμε σε αυτή την πόλη, ζούσαμε σε ένα σπίτι αντί για διαμέρισμα, είχαμε ένα σκύλο, Δεν ήταν τόσο εθισμένοι στη δουλειά, είχαν τα ίδια χόμπι…» Αυτός ο τύπος σχέσης χαρακτηρίζεται από το ότι είσαι κοντά, αλλά όχι αρκετά, στο παραμύθι που θέλεις να είναι.

Δυστυχώς, πρέπει να ξέρετε ότι ακόμα κι αν είχαν διορθωθεί όλες αυτές οι προϋποθέσεις, είναι απίθανο να λυθούν τα προβλήματα της σχέσης σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι το «πρόβλημα» θα διορθωθεί, αλλά ότι θα εξακολουθείτε να είστε δυστυχισμένοι μαζί. Για να αντέξει μια σχέση στη δοκιμασία του χρόνου, πρέπει να είστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχετε σήμερα, και επίσης, να νιώθετε ότι ακόμα κι αν χάσετε μερικά από αυτά που είχατε σήμερα, θα είστε ακόμα ευτυχισμένοι μαζί.

άντρα
gorodenkoff/IStock

Οι φίλοι και η οικογένεια είναι χαρούμενοι για εσάς

Ο σύντροφός σας έχει καταβάλει προσπάθεια να γνωρίσει τους φίλους και την οικογένειά σας και είναι ευγενικός και προσεκτικός απέναντί ​​τους. Στα καλύτερα σενάρια, οι φίλοι και η οικογένειά σας βλέπουν τις ίδιες δυνάμεις και θετικές ιδιότητες στον σύντροφό σας που κάνετε και χαίρονται για εσάς. Αν και μερικές φορές μπορεί να είναι αλήθεια ότι η οικογένειά σας μπορεί να έχει φιλοδοξίες να παντρευτείτε έναν συγκεκριμένο τύπο ή προφίλ, αν μπορεί να δει τα ίδια καλά σημεία στον σύντροφό σας με εσάς, τότε μάλλον είστε εκεί που πρέπει.

Εμπιστεύεστε και καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον

Εμπιστεύεστε απόλυτα τον σύντροφό σας και δεν ανησυχείτε ποτέ ότι ο σύντροφός σας θα κάνει κάτι για να σας πληγώσει. Είστε τόσο συντονισμένοι μεταξύ σας, που δεν παλεύετε για να εκφράσετε πώς νιώθετε ο ένας με τον άλλον. Γνωρίζετε ότι ο σύντροφός σας σας καταλαβαίνει όταν το λέτε και ακόμη και όταν δεν το λέτε.

Διαχειρίζεστε καλά τη σύγκρουση

Κάθε σχέση έχει συγκρούσεις και κάθε ζευγάρι τσακώνεται. Είναι ένα φυσικό και μέρος μιας διαδικασίας προσαρμογής που συμβαίνει όταν προσπαθούμε να ταιριάξουμε μαζί ως άτομα. Δεν είναι ο καυγάς που είναι σημαντικός, αλλά το πώς επιλύετε τους καβγάδες σας και πώς οι δυο σας διαχειρίζεστε τις συγκρούσεις σας.

Κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να πολεμήσετε δίκαια; Ακούτε ο ένας τις απόψεις του άλλου, δέχεστε όταν κάνετε λάθος, ζητάτε ειλικρινά συγγνώμη, συγχωρείτε πρόθυμα και συνεργάζεστε για να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση; Εάν είστε σε θέση να λύσετε τα προβλήματά σας με σεβασμό, υγιή τρόπο, τότε θα είστε σε θέση να δυναμώσετε ως ζευγάρι.

Έχετε προγραμματίσει τη ζωή σας μαζί

Έχετε κάνει όλες αυτές τις συζητήσεις για το πού και πώς θέλετε να ζήσετε, ποιες είναι οι οικονομικές σας φιλοδοξίες, πόσα παιδιά θέλετε να κάνετε, πώς θα φροντίζετε τους γονείς σας όταν γεράσουν, ποια θρησκεία θα ασπάζεστε και ποια προτεραιότητες στη ζωή είναι. Και μετά από όλες αυτές τις συζητήσεις, είστε ακόμα μαζί και είστε ακόμα χαρούμενοι γι’ αυτό. Τότε εσύ, φίλε μου, ξεπέρασες το τελευταίο και μεγαλύτερο εμπόδιο όλων!

Το να έχουμε τις ίδιες αξίες και προτεραιότητες είναι το ίδιο το θεμέλιο πάνω στο οποίο χτίζονται οι επιτυχημένοι, ευτυχισμένοι γάμοι. Αυτό το ίδιο όραμα και σκοπός στη ζωή είναι αυτό που θα σας κρατήσει προς την ίδια κατεύθυνση, παρά όλες τις προκλήσεις που αναπόφευκτα θα σας φέρει η ζωή.

Photo Credits: ljubaphoto/IStosk

Διαβάστε επίσης:

Μήπως βλέπεις ερωτικά τον καλύτερο σου φίλο;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet